Jelena Đoković posljednjih mjeseci privlači pažnju javnosti više nego ikada prije – primjećuje se zapažena promjena koja se tiho šapuće među onima koji su je imali priliku vidjeti. Tijekom sezone, neprestano je očaravala svojim modnim odabirom prateći supruga Novaka na teniskim mečevima i događanjima. Njezini nastupi na Wimbledonu i US Openu posebno su privukli pozornost.

Javnost je često kritizirala suprugu Novaka Đokovića zbog navodnog nedostatka ženstvenosti. Kritike su se uglavnom odnosile na njezin minimalistički pristup šminkanju te nezadovoljstvo modnim izborima, uz uvjerenje da bi s njezinim financijskim statusom mogla postići više. Unatoč tome, ostala je nepokolebljiva u svojim uvjerenjima, poput svog supruga, vodećeg svjetskog tenisača.Primjećuje se značajan pomak u njezinom stilu, koji je teško definirati. Jedan od dokaza za tu tvrdnju su najnovije fotografije koje je Miloš Nadaždin snimio za časopis “Ljepota i zdravlje”. U uvodniku je istaknuto kako istinsku eleganciju karakterizira upravo jednostavnost.

Jelena je prikazana u mirnoj žutoj dolčevitoj kombinaciji uz klasičnu bijelu košulju i traperice. Međutim, na naslovnici je zabljesnula u svijetlozelenom odijelu. Dok smo nastavili promatrati, primijetili smo nešto posve jedinstveno. Naša pažnja odmah je privučena prema bijeloj haljini s otvorenim dekolteom. Dekolte je bio izrazito upečatljiv, duboko izrezan, otkrivajući veći dio tijela osobe koja ga nosi sve do gotovo bokova. Ženska odjevna kombinacija upotpunjena je modernim čizmama u skladu s dugim hlačama. Jelena je skinula sivu jaknu do lakata, otkrivajući golena leđa. Da bi dodala više elegancije svom izgledu, stilizirala je kosu na jedinstven način te je imala širok, vedar osmijeh. Njezina prirodna ljepota i dalje plijeni pažnju, čime se njezin izgled ističe od svih ostalih.

Preporučujemo