Budući da su javne ličnosti, glumice, voditeljke i pjevačice često su suočene s nemogućnošću da izbjegnu pažnju javnosti koja pažljivo prati svaki njihov potez. Iako je ovo neizbježan dio života poznatih televizijskih ličnosti, neki se i dalje nose s konstantnim praćenjem. Osim toga, njihova vjenčanja i razvodi često su predmet znatiželje javnosti, a prošli događaji ponekad se dugo pamte.

Ognjen Kajganić, bivši rukometaš, je u braku od 2012. godine s odbojkašicom Ivanom Đersilo, s kojom ima sina i kćer. Iako sada vodi miran obiteljski život, Ognjen je nekad bio poznat po svom romantičnom životu. Njegova najpoznatija veza bila je s voditeljkom Aleksandrom Jeftanović. Na kraju su se vjenčali, a Aleksandra je zbog njihove ljubavi privremeno obustavila svoju karijeru. Dok je Ognjen igrao za razne europske klubove, Aleksandra ga je pažljivo pratila. Konačno su se tajno vjenčali u restoranu nakon povratka u Beograd. Međutim, nakon dvije godine, odlučili su se razvesti, a razlozi razvoda nisu otkriveni javnosti.No, nakon dvije godine donijeli su odluku o razvodu, no nisu otkrili razloge raskida.

Sportista je potom 2008. godine započeo romantičnu vezu s voditeljkom Marijom Kilibardom, što je izazvalo glasine o njihovim zarukama i vjenčanju tri godine prije nego što se njihova veza okončala. Nakon toga, Aleksandra Jeftanović i Marija Kilibarda ponovo su pronašle ljubav. Aleksandra je već dugi niz godina u sretnom braku s biznismenom Aleksandrom Švrakom, a imaju dvoje djece, Anu i Aleksa. U međuvremenu, Marija je već više od dvije godine u sretnoj vezi s Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića.

Preporučujemo