Svi mi zelimo da nam WC uvijek bude lijep,cist i mirisljav ali bez obzira na nas trud to je neizvodljivo

Medjutim mi imamo savjet kako osigurati da vaš WC ostane svjež i mirisan dugo vremena.

Postoji vrlo jednostavno rješenje koje ostavlja ugodan miris – nećete požaliti zbog ovog trika s YouTube kanala JECA SVAŠTARICE.

Ovaj učinkovit domaći osvježivač WC-a zahtijeva samo jedan sastojak, a možda nikada nećete pomisliti da ga možete koristiti na ovaj način.

Drugi vrlo jednostavan trik da vase kupatilo lijepo mirise:

Jedna gospodja iz Australije šokirala je internet nakon što je podijelila jednostavan trik za čišćenje u Facebook grupi.

Otkrila je da je mala plastična boca vode dovoljna za rješavanje problema s neprijatnim mirisima u WC-u.

U tu bocu dodajte istu količinu omekšivača. Poklopac boce treba imati malu rupu, a zatim se boca, zatvorena takvim poklopcem, stavlja u spremnik vode.

Australka kaže da njen WC uvijek miriše svježe zahvaljujući ovom triku, a mnogi korisnici interneta su prihvatili njen prijedlog s oduševljenjem.

Neki čak idu korak dalje i direktno sipaju omekšivač u spremnik vode. Kada je britanska kompanija za čišćenje Sadie’s Professional Cleaning Services čula za ovaj trik, rekli su da nije ništa novo jer su ga njihovi radnici već neko vrijeme koristili prilikom čišćenja WC-a.

“Ulijte čašu omekšivača u spremnik. Deterdžent će potonuti na dno, uzrokujući da vaš WC svaki put kada ga isperete miriše”, kažu iz kompanije.

Vodoinstalateri upozoravaju na opasnosti korištenja ove tehnike, tvrdeći da bi mogla oštetiti spremnik i cijevi. Pored tih upozorenja, mnogi se ipak odlučuju za ovaj trik zbog fantastičnih rezultata koje daje.

Preporučujemo