Pevačica Rada Manojlović nedavno je otkrila svoj lični život i podelila detalje o dosadašnjoj vezi sa Milanom Stankovićem. Od malih nogu, uvijek sam imala jasnu viziju svoje budućnosti i nikada nisam razmišljala o odstupanju od svoje karijere kako bih se fokusirala na domaćicu, podizanje djece ili posvećenost mužu.

 

 

Moja strast je bila isključivo posvećena poslu, a ideja da se skrasim i osnujem porodicu nije mi baš odjeknula. Možda nisam bila spremna ili emocionalno spremna da preuzmem odgovornosti roditeljstva ili da budem u posvećenoj vezi. Međutim, ako je tako trebalo, vjerovao sam da će se to dogoditi bez obzira na moju spremnost. Oduvijek sam se nadao ljubavi i druženju, ali moj glavni fokus je bio na izdavanju albuma i postizanju uspjeha u karijeri. Gledajući unaprijed, imam velike nade i očekivanja za narednu godinu.

 

 

Što se tiče moje čežnje za ljubavlju, naravno, kao i svaka normalna osoba, žudim za naklonošću, zagrljajem pune ljubavi i emocionalnom vezom. Ove godine se osjećam kao da sam konačno preuzeo kontrolu nad svojim životom i donosio odluke na osnovu vlastitih želja i težnji.

 

 

Razmišljajući o svojoj dosadašnjoj vezi sa Milanom Stankovićem, često ga savetujem da ne pravi određene izbore, kao da moje reči imaju bilo kakvu moć ili uticaj na njega. Međutim, tvrdoglav je i odlučan, jednom kad se na nešto odluči, nema povratka. Kao da je nedavno otkrio sopstvenu privlačnost i ljubav koju prima od ljudi, pa je malo vjerovatno da bi se lako odrekao ovog glamuroznog načina života da bi postao monah.

Preporučujemo