Legendarni košarkaš i bivša NBA zvezda Peđa Stojaković već dve decenije uživa u srećnom braku sa prelepom Grkinjom, Alekom Kamilom, koja izgleda sve mlađe sa godinama. Nekada uspešna manekenka i voditeljka, a danas posvećena supruga i majka, Aleka izaziva divljenje svojim izgledom i elegancijom. Iako je starija od proslavljenog sportiste pet godina, njihova romansa izdržala je test vremena i izgradila se na čvrstim temeljima, dodatno učvršćena prisustvom njihove dece – sina Andreja, sina Maksimusa i ćerke Mile.

Kada su se prvi put sreli, Aleka je već bila poznata i ostvarivala je uspehe u modelingu, ali je, vođena ljubavlju, donela odluku da napusti karijeru i posveti se porodici. Njihova ljubav je prošla kroz različite faze života, a deca su postala temelj njihove srećne porodične priče.Iako je sada duboko u petoj deceniji života, Aleka izgleda zanosno i očaravajuće, zadržavajući vitku figuru i neospornu lepotu koja podseća na mitološke boginje Grčke. Interesantno je da su je grčki mediji ranije svrstali među dvadeset pet najlepših žena čiji partneri igraju u NBA ligi.

“Amerikancima nije bitna ličnost. Za njih sam žena bez boje i mirisa jer oni gledaju samo u Peđu”, izjavila je Aleka za časopis “Story”.Par se venčao 2006. godine u spektakularnoj svadbi koju su grčki mediji nazvali “svadbom decenije”. Ceremonija je održana u Solunu, gradu gde su se prvi put sreli dok je Peđa igrao za “PAOK”, a proslava je obuhvatala luksuznu ceremoniju venčanja, krštenje, i nastavak slavlja u glamuroznoj sali ukrašenoj belom svilom, svećama i cvećem. Svadbeni meni obuhvatao je raznovrsne specijalitete, a pevačica Danijela Vranić dodatno je podigla atmosferu.

Stojakovići su godinama očuvali privatnost svoje porodice, retko se pojavljujući u javnosti i izbegavajući medijske eksponencijale. Uživaju u roditeljstvu i zajedničkim naporima usmerenim ka vaspitanju dece, ističući porodične vrednosti. Ponekad, na Instagramu, dele trenutke iz svog porodičnog života, uvek izazivajući toplu reakciju svojih pratilaca.

Preporučujemo