Rada Manojlović, folk zvezda, delila je otvoreno svoju emotivnu bol zbog gubitka majke kada je imala samo 19 godina. Nedavno je podelila kako je ona i njena sestra Maja prihvatile drugu ženu koju je otac doveo u njihov život.”Nedavno je otkrila i kako su ona i sestra Maja prihvatile drugu ženu koju je otac doveo.

“Sestra je imala 17 godina kada nam je mama preminula. Ona je bila veoma vezana za nju, a ja sam više bila tatina ćerka. Do 17. godine nije mogla da zaspi bez mame. Kao da joj je deo srca i tela otišao sa njom. Ja sam tad već zarađivala, borila se… Otac jeste bio tu, ali on je posle godinu dana doveo drugu ženu u kuću, tako da je njemu bilo lepo.”Na pitanje voditelja kako je reagovala na novonastalu situaciju, Rada je iskreno odgovorila:

“Bila sam jako ljuta, o tome sam i otvoreno pričala. Ne možeš da budeš srećan kada vidiš drugu ženu u kuhinji, za šporetom za kojim je stajala tvoja majka. Imali smo taj period odbacivanja, odbijanja… Ali, Suzana nikad nije insistirala da je zovemo majkom, niti se postavila kao autoritet. Uvek je bila drugarica i vremenom smo je tako prihvatile. Trebalo nam je dve, tri godine da shvatimo da je ona tu iz ljubavi prema tati, iz najbolje namere.”

Rada ističe da, iako su bile ljute, nisu mogle prekinuti život i da praznina uvek ostaje. Iako je njihov otac bio tu, osećale su gubitak majke. Rada je takođe naglasila da njen otac nije osoba koja bi se izvinjavala ili insistirala na mišljenju drugih ljudi, ali da je to nešto što je prihvatila u njegovoj prirodi.

Preporučujemo