Psiholozi tvrde da postoje dva različita načina na koja pojedinci sa sigurnošću dijele provokativne, posebno gole, fotografije. Početni pristup se dešava tokom faze „flertovanja“, sa ciljem da se zapali maštu druge osobe. U međuvremenu, drugu metodu usvajaju parovi koji se obično nalaze u dugotrajnim vezama ili brakovima, nastojeći da revitaliziraju i dodaju uzbuđenje svojoj trenutnoj vezi. U drugoj fazi, samouvjerena žena po imenu Morgan predstavila se na TikToku.

 

 

Ponosno se izjasnila kao srećno udata žena koja je napravila hrabar korak van svoje zone komfora. Neustrašivo je podijelila video na kojem je neustrašivo pozirala na odvažne i provokativne načine, ogoljevši sve. Kako bi rasplamsala maštu svog supruga, hrabro je poslala neke intimne fotografije. Međutim, na njeno iznenađenje, njen telefon je odmah počeo da zvoni bez prestanka, a prvi poziv je uputila njena rođena majka.

 

 

Dok je bila uključena u neugodan  razgovor, suočila se s uznemirujućim otkrićem da su brojni rođaci sa strane njenog supruga nenamjerno naišli na eksplicitni sadržaj koji je ona prethodno podijelila, a sve zbog činjenice da dijele zajednički iCloud nalog. Da bi pojačala njenu nevolju, druga osoba se našla u sličnoj ranjivoj poziciji, samo da bi naišla na odbacivu i nonšalantnu primjedbu koja je insinuirala poznavanje tako eksplicitnog materijala: “Oh, ne brini, sve sam to već vidio.”

 

 

 

Na sreću, porodica njenog muža je na kraju prihvatila i razumela situaciju, ali ju je čitavo iskušenje ostavilo potresenu i ispunjenu strahom. Vijest o ovom incidentu brzo se proširila poput šumskog požara, s jednim posebno nezaboravnim komentarom koji se pojavio iz tuče: “Zapamtite narode, prije nego što se vjenčate, pobrinite se da brinete o cijeloj široj porodici”, šaleći se sugerirajući da morate biti pažljivi njihovih digitalnih otisaka i potencijalnih posljedica koje to može imati na njihove voljene.

Preporučujemo