Ako je vaša posebna osoba rođena kao jedan od ova 4 horoskopska znaka, postoje neke stvari koje biste trebali znati. Astrolozi kažu da ovi znakovi možda nisu najbolji za udate žene. Na 4. mjestu imamo Bika.

 

 

Žene Bikovi su često veoma nezavisne. To znači da se mogu brinuti o sebi kada su u pitanju novac i odnosi. Neće moliti partnera za poklone ili naklonost, iako bi se njihov partner možda želio osjećati potrebnim. Ako neko povrijedi ženu Bika, ona će otići i nikada se neće osvrnuti. Biti u braku sa ženom Bikom može biti izazov jer njihov partner mora uvijek biti “ispravan i na mjestu”, što nije uvijek lako. S druge strane, ovi kvaliteti mogu biti i dobri. Žene Bik se neće igrati sa osećanjima svog partnera. Međutim, neki partneri kažu da žene Bikovi mogu biti previše ozbiljne i da im nedostaje topline i uzbuđenja.

 

 

Žene Ovnovi zaista vole da budu glavne i uvek brzo obave stvari. Imaju mnogo energije sa planeta. U vezama vole da imaju kontrolu i preuzimaju kontrolu. Samo neko ko zaista voli ženu Ovna i strpljiv je sa njom uvideće koliko ona može biti ljubazna i brižna. Ali tek nakon što osjeti da je dobila sve svoje bitke. Drugo mjesto zauzima Devica. Devica može spolja izgledati kao savršena žena. Njena kuća je uvijek uredna, dobro se brine o mužu i uvijek ima dobre savjete. Međutim, ako ste zainteresovani za ženu Devicu, trebalo bi da znate da ona ima velika očekivanja i da se lako može uznemiriti ako stvari ne idu po planu.

 

 

Vrlo teško podnosi neuspjeh i ako se posvađate s njom, mogla bi oštro reagirati, pa čak i prekinuti s vama privremeno ili trajno. Iako to nije fer, nedostaje joj samopouzdanja i zna biti ljubomorna, što ponekad odgurne muškarce. Žene Škorpije su veoma šarmantne i teško ih je predvidjeti. Kada se vjenčaju, vole da budu glavni i da postavljaju pravila. Ali ako imaju previše moći, može doći do problema i povrijeđenih osjećaja. Žene Škorpije ne vole da popuštaju ili pronalaze sredinu. Dobro je da su iskreni, inače bi bilo teško biti u braku s njima.

Preporučujemo