Supruga Zlatana Ibrahimovića definitivno zna kako privući pažnju. Iako je sam Zlatan završio svoju sportsku karijeru, i dalje je na meti paparazza i fanova, možda i više nego ikada. Sada, sa više slobodnog vremena, često se može videti kako šeta gradom.Ovaj slavni švedski fudbaler, zajedno sa svojom partnerkom Helenom Seger i njihovim sinovima, često boravi u Milanu, gradu koji ima posebno mesto u njihovim srcima. Pored toga, poseduje luksuzne nekretnine širom sveta, ali je upravo u Milanu završio svoju impresivnu karijeru.Ponosno nosi svoje godine: Za suprugom Zlatana Ibrahimovića okretao se ceo Milano

Iako je poznato da Zlatan ima kolekciju skupocenih automobila, vrednost njegove garaže doseže nebo, s obzirom na njegovu strast prema brzim vozilima. Iako nije poznato kojim ljubimcem je stigao do jednog od najpoznatijih restorana u Milanu, smeštenom u hotelu “Palazzo Parigi”, fanovi su ga odmah prepoznali i opkolili čim je izašao iz kola sa svojom dugogodišnjom partnerkom, gospođom Helenom.

Dok je legendarni Ibra bio obučen ležerno u sportskom stilu, Helena se odlučila za nešto više upečatljivo. Njena siva majica sa bretelama koje su nonšalantno klizile s ramena, zajedno sa širokim farmerkama sa podvrnutim nogavicama, izgledali su sjajno. Svi su se okretali za ovom zgodnom Šveđankom dok je prošetala gradom u modernim papučama iste nijanse kao i njena luksuzna torba, koju je ukrasila šarenom ešarpom.

Ako postoji osoba koja zna pronaći savršenu meru u svemu, to je definitivno Helena Seger.Cijeli Milano se okretao za ovom elegantnom Šveđankom koja je prošetala gradom noseći trendi papuče u istoj nijansi kao njezina luksuzna torba, koju je dodatno ukrasila ešarpom. Ako netko zna kako pronaći savršenu ravnotežu između udobnosti i stila, to je svakako Helena Seger.

Preporučujemo