Kristijan Vijeri, u jednom periodu, bio je među najcenjenijim fudbalerima na globalnoj sceni, ali i poznat po svom šarmu i osvajanju srca brojnih atraktivnih žena. Nositelj dresova trojice prestižnih italijanskih klubova – Juventusa, Milana i Intera, te madridskog Atletika, Vijeri je 2003. godine bio najbolji strelac u italijanskoj Seriji A.ŽENA ME JE OZBILJNO TUKLA! UNIŠTILA JE SKUPOCENI PORŠE: Nekada najskuplji fudbaler sveta bio je žrtva! OVA LEPOTICA GA JE MLATILA

Osim sportskog uspeha, Vijeri je stekao reputaciju zavodnika, a njegov ljubavni život bio je poprište sazvežđa poznatih ličnosti. U braku sa manekenkom Elizabetom Kanalis, Vijeri je priznao česte nevere, otvoreno govoreći o turbulentnim trenucima njihovog odnosa. Elizabeta, poznata i po veštinama u kikboksu, nije oklevala u tome da mu uzvrati na isti način.

U jednom intervjuu, Kristijan Vijeri je otvoreno pričao o fizičkom nasilju koje je doživeo u porodičnom okruženju. “Ozbiljno me je tukla! Kad god bih je naljutio. Toliko sam je jednom izveo iz takta da je velikim auto ključem uništila moj novi Porše”, priznao je fudbaler, svedočeći o teškom trenutku u svojoj vezi sa Elizabetom Kanalis.

Lepa Elizabeta je potvrdila Vijerijeve reči, dodajući da je njihova veza bila obeležena ne samo neverstvima već i nasiljem. “Bobo je vrlo vesela osoba i vrlo osetljiv na ženski šarm. Varao me sve vreme, ali to nije dobro skrivao. Mislim da sam to uvek, ili gotovo uvek, otkrivala. Istini za volju, dobio je nekoliko šamara nakon čega sam ga ostavila”, izjavila je Elizabeta Kanalis.

Nakon raskida sa Vijerijem, Elizabeta se kratko zabavljala sa slavnim glumcem Džordžom Klunijem, ali su nakon dve godine veze okončali svoj odnos 2011. godine. Danas, u svojim 44 godinama, Kanalisova je pronašla sreću uz ortopedskog hirurga, smirivši burne ljubavne epohe iz prošlosti.

Preporučujemo