Šta se dogodilo s bivšom učesnicom “Zvezda Granda”, Silvijom Nedeljković? Nekada popularna pevačica, koja je s ljubavnim partnerom Nemanjom Stevanovićem izvela hit duet “Jedini, jedina”, izgleda da se povukla iz javnog života i ostala izvan medijskog fokusa. S vremena na vreme su se širile glasine o njenoj vezi s kolegom, no te priče je Silvija demantovala. Rođena je u Beogradu prije 39 godina, a njen poseban nadimak, “Silvija”, je dar od bake koja ju je odgajala i pratila u školu. Iako su neki predviđali sjajnu karijeru za nju, Silvija se, čini se, odlučila posvetiti nekim drugim prioritetima, posebno ljubavi.Vratila se u Srbiju i hrabro stala pred kamere: Ovo je Silvija Nedeljković danas, kilogrami joj ne smetaju

“Naše karijere zahtevaju puno truda i odricanja, ali mi se međusobno podržavamo. Trenutno nam sve ide savršeno. Nemanja često prati moje nastupe, a to mi pruža veliko zadovoljstvo. S druge strane, i ja ga podržavam na njegovim sportskim događajima, bilo da su to utakmice ili drugi sportski događaji,” ispričala je Silvija prije nekog vremena.

Iako je dugo bila izvan medijske javnosti, Silvija je nedavno odlučila poduzeti korak prema povratku, ali ovoga puta se fokusirala na društvene mreže, posebno TikTok. Na svom profilu na ovoj popularnoj platformi možete vidjeti kako danas izgleda. Neki su primijetili da se tijekom tog vremena malo opustila i nabacila koji kilogram više, no njezin izvanredan glas i dalje ostaje njen neosporan talent.

Ako želite provjeriti kako zvuči danas, svakako posjetite njen TikTok profil i poslušajte njene najnovije snimke.Mnogi je možda nisu odmah prepoznali, primijetivši da je tijekom vremena stekla koji kilogram viška. Unatoč tome, njezin izvanredan glas ostaje netaknut. Ako imate sumnje, slobodno posjetite njen profil na toj popularnoj platformi i sami poslušajte njezine snimke.

Preporučujemo