Trenutno je Scott Drummond u kasnim šezdesetima. No, vratimo se unatrag gotovo 40 godina kad se dogodila nesreća na skijanju koja je zauvijek promijenila njegov život. Tada je imao samo 28 godina i suočavao se s ozljedom palca koja je zahtijevala standardnu operaciju. Međutim, u tom trenutku, tijekom Drummondove operacije, dogodila se neočekivana tragedija koja će ostaviti dubok trag u njegovu životu.

Tijekom operacije, medicinska sestra u operacijskoj dvorani napravila je tešku pogrešku i izgovorila šokantne riječi: “Ubila sam ga!” Nakon toga, Drummondova sjećanja na taj događaj postala su maglovita. Sjeća se da je osjetio neobičan osjećaj u ruci i odjednom se našao kako lebdi iznad svog vlastitog tijela, promatrajući kirurški stol ispod sebe. Drummond je tada počeo doživljavati nadrealno iskustvo koje će ga obilježiti zauvijek.

“Ispričao je: ‘Svaki šav koji je stavljen na moj palac, promatrao sam svojim očima'”, rečeno je u razgovoru s Prioritize Your Life. Drummond je kasnije izvijestio o tome kako je entitet koji ga je pratio tijekom tog iskustva vjerojatno bio sam Bog. Taj misteriozni entitet odveo ga je na prekrasnu livadu ispunjenu raskošnim cvjetovima.

Scott je opisao tu prekrasnu scenu: “Zatekao sam se kako stojim u polju gdje je osoba koja je bila sa mnom bila tik uz mene, ali nevidljiva. Kad sam pogledao prema lijevo, vidio sam nekoliko visokih stabala, izrazito jedinstvenih s dugim deblima i lišćem na vrhu. Bio je to prizor koji će mu zauvijek ostati u pamćenju.”

Nakon toga, desno od Scotta prostiralo se poljsko cvijeće koje mu je sezalo do struka, oduševljavajući ga svojim juginim bojama. On, ljubitelj vrtlarenja i rada na otvorenom, posebno je cijenio ovu ljepotu. Međutim, osoba koja je bila s njim nestala je, ostavivši ga samog, ali u stanju dubokog mira.

Dok je stajao na toj predivnoj livadi, Scott se susreo s rukom koja mu je poslala poruku: “Još nije tvoje vrijeme za traženje. Imaš druge obveze koje moraš ispuniti.” Ruka se povukla u maglu, i tada se Scott naglo vratio u svoje fizičko tijelo, shvativši da leži na kirurškom krevetu. Poslije toga, Scott Drummond osjećao je duboku potrebu da slijedi svoj pravi put u životu i ispuni svoje obveze prema nečemu većem.

Preporučujemo