Simona Mijoković, ranije poznata kao Simona Gotovac, prošla je kroz turbulentan životni put obilježen upotrebom opijata i ulaskom u svet skandala, pre nego što je pronašla mir u veri.Nekadašnja manekenka danas vodi miran i povučen život, ali je u nedavnom intervjuu za hrvatske medije podelila detalje svoje prošlosti. Otvoreno je priznala da je bila u vezi sa muškarcem koji se bavio krijumčarenjem droge, s kojim je čak ostala trudna. Međutim, u dramatičnom obrtu saznala je da je on već bio oženjen i imao porodicu. Pred nemogućim izborom, bila je primorana na tri abortusa u roku od godinu dana.

“Moje srce mu je pripadalo, ostala sam trudna, a onda je otkrila da je oženjen. Dao mi je kovertu sa dve hiljade kuna i poslao me na abortus. Nisam to želela, ali sam bila primorana”, priznala je Simona Mijoković. Nakon turbulentnog perioda, Simona tvrdi da je postala potpuno drugačija osoba. Ističe da je svoj život posvetila veri u Boga. Ova transformacija označava prekretnicu u njenom životu, a Simona se otvoreno osvrnula na svoje iskustvo putem društvenih mreža, deleći sa javnošću sve što je prošla kroz život.

“Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado”, ispričala je tada.Simona je pronašla novu sreću kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za koga se udala. Često ističe da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima četvoro dece, a ćerku Gabrijelu ima iz braka sa Antom Gotovcem.

Preporučujemo