Baka koja je bila u braku skoro šezdeset godina, ali je ostala sama, postala je zvijezda u regionu zbog svojih komentara u kojima je detaljno opisivao svoj brak sa suprugom.

Anonimna baka iz Zagreba rekla je dvije riječi na pitanje novinara hrvatskog portala 24.sata, od čega se mnogima steglo u grlu. Prvo je ispričala kako je bila u braku skoro šezdeset godina prije nego što je njen muž vodio druge žene na ručkove u kafanu i da joj je štedio novac.
Kako je rekla, više nije želela brak, ali joj nije nedostajalo udvarača.

U braku sam 56 godina i nikada se više neću udati. Mislim, ima kandidata, jer nisam više gola i bosa, a i ovi starci hoće da ih neko okupa, opere, očisti, nahrani, a meni to više ne treba – rekla je dobra baka .
Tada ju je reporterka Hrvatskog portala upitala što bi više voljela nakon udaje, jela kod kuće ili odlaska u restoran. U ovom trenutku stigao je komplikovan odgovor. Ipak, na kraju je starica sve nasmijala jednom rečenicom, uštedio joj je novac, a druge žene vodio u restorane.
Kakav restoran? Pa kakva. Muž je vodio druge žene u restorane, a meni je to sačuvao… Sada jedem po restoranima i znam da vodim drugarice da jedu jagnjetinu – rekla je uz osmeh na kraju ankete.
Bleecker je napisao da su među komentarima koji su se pojavili ljudi izrazili nevjericu u postupke bakinog muža, rekavši da ona trenutno zaslužuje svu ljubav ovog svijeta.
Ipak, posebno se istakao jedan komentar: “Kada dozvoliš da ti neko ukrade 56 godina života”

Preporučujemo