Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović obradovali su javnost prelepim vestima – očekuju treće dete, i to sina. Ovaj srećan događaj dolazi samo sedam meseci nakon što su postali roditelji drugog sina, kome su dali ime Krstan. Podsećamo, par već ima najstarijeg sina Željka.

Nakon venčanja, Veljko i Bogdana doneli su odluku da svoj dom skuće u Titelu, na porodičnom imanju Rodićevih, roditelja Bogdane. Ovo idilično mesto postalo je njihova oaza mira, gde su posvećeni odgajanju svoje dečice. Ono što je nekada bila kuća od cigala bez fasade, sada je prelepa bela vila okružena visokim zidinama i neobičnom kapijom. U prostranom dvorištu smestili su i bazen, koji su izgradili po Veljkovom doseljenju, uz dodatak malog letnjikovca iza kuće kako bi porodica mogla mirno uživati tokom letnjih dana.

U blizini njihovog doma prostire se i ogromna farma po kojoj su poznati Rodići. Veljko je otkrio svoje buduće planove, naglašavajući da želi više posvetiti vreme poljoprivredi. Nadalje, izrazio je nadu da će jednog dana biti u mogućnosti da otvori zoološki vrt posvećen ugroženim vrstama životinja, kako prenosi Mondo.Jednom prilikom, Veljko je istakao da on i Bogdana veruju kako je Titel, naspram Beograda, zdravija sredina za njihovu decu.”Prekretni momenat za mene bio je kad sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da moje dete odrasta u toj sredini,” rekao je Veljko.Jednom prilikom, Veljko je istakao da on i Bogdana smatraju da je Titel, u poređenju s Beogradom, zdravija sredina za njihovu decu. Odluka da se presele na selo označila je prelomni trenutak kada su shvatili da žele da pruže svojoj deci odrastanje u okruženju koje vide kao zdravije i prijatnije.

Preporučujemo