Ovo je jedan od najmocnijih lijekova za sinuse a pravi se samo od ova dva sasojtka Odmah ćete osjetiti olakšanje (RECEPT)

Evo dva prirodna recepta koji će vam pomoći da se lakše nosite sa sinusnim problemima!

Cim dolaze hladniji hladnih dana i jači vjetar, vraćaju se problemi svima koji pate od čestih upala sinusa. Glavobolje su gotovo neizbježne uz sinusitis, a često ni najjači lijekovi ne pružaju olakšanje.

Sinusna infekcija nastaje kada sinusi postanu otečeni, što ometa prirodno cijeđenje i uzrokuje bol, pritisak i poteškoće s disanjem.

Ovo je prirodni lijek za sinuse s hrenom:

Prije spavanja, zagrijte žlicu naribanog korijena hrena na tavi. Prekrijte glavu većim ručnikom, nagnite se i udišite pare. Ponavljajte postupak najmanje 5 dana zaredom.

Recept s jabučnim octom i hrenom

Naribajte svježi hren i prelijte ga jabučnim octom, stavite u pola litarsku bocu i zatvorite. Ostavite smjesu 10 dana na sobnoj temperaturi uz povremeno mućkanje. Nakon tog vremena, nekoliko puta dnevno udahnite pare pet minuta preko otvora boce.

Možete također natopiti tkaninu istom tekućinom i držati je preko noći na čelu ili potiljku. Terapija traje pet dana, što je dovoljno da vas snažan miris hrena u octu oslobodi sinusitisa i neugodnih glavobolja.

Druga opcija je naribati 50 grama hrena, dodati ga u pet decilitara vode i pustiti da provri. Zatim stavite glavu iznad lonca, prekrijte je ručnikom i udišite paru.

 

 

 

Preporučujemo