Anđela Jovanović, poput mnoge dece poznatih roditelja, odlučila je da krene maminim i tatinim stopama i da se bavi glumom. Kao naslednica Branke Pujić i Dragana Jovanovića, ona je nedvojbeno nasledila lepotu i talenat od svojih slavnih roditelja te je brzo privukla pažnju javnosti dok je nastojala da zauzme svoje zasluženo mesto na glumačkoj sceni.Osim poznatih roditelja, ima i slavnu braću: Ovi glumci su u srodstvu sa Anđelom Jovanović

Iako je dugo čuvala svoj privatni život zbog stalnih poređenja sa roditeljima, Anđela se vremenom opustila i postala aktivna na društvenim mrežama. Tamo redovno deli fotografije svojih autfita, mesta gde izlazi, prelepih pejzaža sa putovanja i, naravno, divnih trenutaka sa suprugom Mihailom Dudašem. Iako i dalje postoje ograničene informacije o njoj, posebno je zanimljivo kako mnogi članovi njene šire porodice takođe grade uspešne karijere u svetu glume. O ovom interesantnom aspektu porodice Jovanović prvi put je govorila njena majka Branka.

U jednom od intervjua, Branka je otkrila da su Anđelinu braća od strica, Igor i Petar Benčina, takođe veoma uspešni glumci. Pored toga, Branka je pomenula da njena rođena sestra ima četvoro dece, od kojih su dvoje – Petar i Igor Benčina – takođe ostvarili uspeh u glumi. Takođe je spomenula da njena sestra ima dve kćerke, Anu i Nadu, koje su takođe uspešne i divne osobe. Zahvaljujući toj bliskoj vezi sa rođacima i okruženju sa različitim polovima, Anđela je rasla sa osećajem da treba da deli i sarađuje sa drugima.

Ovaj porodični sklad doprineo je tome da Anđela nije odrasla kao razmaženo jedinče već je stekla važne životne lekcije. Branka je naglasila da je Anđela svojim zalaganjem uspela izboriti se za svoj status i postala zrela osoba, prenoseći ove mudrosti kroz svoju umetničku karijeru.

Preporučujemo