Verdin Jevrić, sin preminulog Ekrema Jevrića, postao je impozantna figura te je pomno posvećen svom fizičkom izgledu. Njegova izvajana tjelesna građa i posvećenost treniranju u teretani učinili su ga popularnim među ženskom populacijom. Trenutno nastanjen u New Yorku, Verdin radi u tamošnjoj sigurnosnoj firmi. Iako njegov emocionalni status ostaje neotkriven, njegove fotografije na Instagramu ukazuju na to da je pravi zavodnik. Aktivan na društvenim mrežama, Verdin također njeguje ljubav prema sportu. Pored redovitih treninga u teretani, uživa u igri golfa, jednom od najpopularnijih sportova u Americi, posjećuje bejzbol utakmice, bavi se ribolovom, vozi luksuzne automobile i uživa u druženju s prijateljima.

Verdin dijeli svoju strast prema sportu putem svojih profila na društvenim mrežama, a golf, smatran sportom za imućne, jedan je od njegovih favorita. Njegovi hobiji uključuju odlazak na bejzbol utakmice, ribolov, uživanje u luksuznim automobilima i dobro društvo. Također je vrijedno spomenuti da je Ekrem Jevrić stekao široku slavu svojom pjesmom “Kuća pos’o, pos’o kuća”, koja je brzo postala senzacija na internetu. Kasnije, 2010. godine, sudjelovao je u reality showu “Farma”, gdje je stekao još veću popularnost diljem regije. Nažalost, Ekrem Jevrić je neočekivano preminuo u ožujku 2016. godine, ostavljajući iza sebe suprugu Igbalu Jevrić i njihovo četvero djece.

Nakon tragične vijesti, počele su kružiti glasine da njegova udovica planira započeti pjevačku karijeru. Međutim, Igbala je demantirala te glasine, istaknuvši da joj je teško govoriti o situaciji jer je izgubila supruga te sada mora igrati dvostruku ulogu kao majka i otac svojoj djeci. Izjavila je da nije pjevačica te da nema želju sudjelovati u takvim emisijama, čak ni kada su joj nudili velike svote novca. Naglasila je da je tijekom Ekremova života bila uzdržana dok su drugi širili lažne glasine o njezinim težnjama. Igbala je izrazila frustraciju što se stalno mora braniti i štititi svoju djecu, pitajući zašto nema nikoga tko bi ih zaštitio. Istaknula je da joj je prioritet briga o svojoj djeci od trenutka Ekremove iznenadne smrti te da se i dalje svakodnevno bori sa svojom tugom. Ekrem je preminuo u dobi od samo 55 godina, a njegova smrt je za sve bila šokantna vijest.

Preporučujemo