Mitrovićeva obitelj u Srbiji izaziva veliku pozornost javnosti zbog svoje iznimne prisutnosti u medijima te zbog živopisnih događaja iz njihovog privatnog života. Željka i Milica Mitrović, mlađa kći obitelji, već duže vrijeme održavaju romantičnu vezu s ambicioznim doktorom Šonom Parnetom, što je tema koja intrigira mnoge. Roditelji su nevjerojatno podržavajući i to su nedavno potvrdili tijekom njihovog zajedničkog putovanja, što je jasan znak njihove bliskosti s budućim zetom.

Posebno se ističe raskošno rođendansko iznenađenje koje je Šon priredio svojoj partnerici tijekom njihovog boravka u Parizu prije nekoliko godina, čiji se romantični detalji još uvijek prepričavaju u javnosti.

U pripremi tog iznenađenja uključeni su bili i Željko i Milica, što je samo dodatno potaknulo špekulacije o njihovoj privrženosti prema Šonu. Trenutno su svi zajedno u New Yorku, uživajući u zajedničkom vremenu ispunjenom raznim aktivnostima.Što se tiče mlađe kćeri, ona očito preferira šoping kao svoju primarnu aktivnost, a ta strast je nešto što dijeli sa svojom sestrom Kristinom. Osim toga, uživa u istraživanju muzeja i povijesnih znamenitosti New Yorka te u posjetima poznatim restoranima koji su poznati po vrhunskoj kvaliteti jela. Jedan od tih restorana, koje je ponosno podijelila na svom Instagram profilu, naišao je na pohvale njenih pratitelja, a samim time i podršku Šona.

Općenito, Šon se ističe kao iznimno karizmatičan mladić koji posjeduje i integritet i profinjenost. Njegova posvećenost studiju vidljiva je kroz njegove napore u traženju prilika za stažiranje kako bi unaprijedio svoje znanje i vještine. Njegova sposobnost usklađivanja života na dva različita mjesta samo potvrđuje njegovu predanost, a njegova bezuvjetna ljubav prema Andrei svjedoči o njegovoj dubokoj odanosti. Njegovo pratnja Andreinih roditelja na putovanju jasan je dokaz te ljubavi koja nadilazi sve prepreke.

Preporučujemo