Vrhunska kulinarska kreacija koju je izradila Anastasija Ražnatović osvojila je srce i nepce cenjene tašte pevačice. Anastasija Ražnatović osvojila je naklonost Nemanje Gudelja kroz izuzetnu privlačnost kuglica od marcipana, svedočanstvo o njenom kulinarskom umeću koje odjekuje izvan njenih zanosnih nastupa na sceni. Ovaj recept ne samo da je oduševio njene obožavatelje, već je zaslužio i divljenje njene svekrve, što svjedoči o svom neodoljivom šarmu i divnom ukusu.

 

 

 

 

Općepoznato je da je cijenjenu folk zvijezdu od najranijih dana pratila posvećena domaćica i kulinarski stručnjak, što joj je činilo bez ikakve potrebe da se okupira u kuhinji. Svojom voljom je krenula na put sticanja različitih veština, posebno u oblasti poslastičarstva, od kojih se izdvaja izuzetna formula Anastasije Ražnatović za kuglice od marcipana.

 

 

Tasa je zaigrano ispričala da je upravo očaravanjem ovom prefinom poslasticom plijenila naklonost svog voljenog Nemanje Gudelja, istaknutog fudbalera, sa kojim je nedavno učvrstila vječnu zajednicu i prigrlila novi dom u očaravajućem gradu Sevilji. Tajnom je obavijen način na koji će Cecina naslednica uroniti u kulinarske užitke svog novog prebivališta u Sevilji.

 

 

No, spekuliše se da je svoju cijenjenu rodbinu – svekrvu Oliveru, zeta Dragu, a posebno tetku Vanju – već očarala privlačnošću svojih slatkih kolača. To je rezultiralo uspostavljanjem nove i izvanredne veze između njih. Ako želite da svojim kulinarskim umijećem osvojite nečiju naklonost, molim vas da istražite izuzetan recept uvažene Anastasije Ražnatović. Unutar ove ekspanzije otkrijte očaravajuću mješavinu nježnih kuglica prožetih nježnim okusima pistacija i marcipana. Materijal: Delikatna mješavina od 100 grama izvrsnih, neslanih pistacija. – 2-3 kašike šećera u prahu sočna 200 grama vrhunske bijele čokolade.

Preporučujemo