U subotu uveče, šokantan i tragičan incident odigrao se na venčanju na Tajlandu, gde je mladoženja oduzeo živote svoje mlade i još troje gostiju pre nego što je konačno okončao sopstveni život. Ovaj užasan događaj ostavio je zajednicu i vlasti u potpunoj nevjerici i tuzi. Uz to, jedan muškarac je zadobio teške povrede kao rezultat mladoženjinih nasilnih postupaka.

 

 

 

Osoba odgovorna za zločin zvanično je identifikovana kao Chaturong Suksuk, 29-godišnji bivši rendžer koji je ranije učestvovao u takmičenjima u plivanju i streljaštvu kao predstavnik Tajlanda na Paraolimpijskim igrama.

 

 

 

Vrijedi napomenuti da Suksuk ima fizički invaliditet u nozi, što ovom slučaju dodaje dodatni sloj složenosti. Srceparajući događaj dogodio se u subotu uveče, tačnije oko 23:25, tokom radosnog spoja Suksuka i mlade Kančane Pačuntuek, koja je imala samo 44 godine. Nakon tri godine zajedničkog života, par je na kraju doneo odluku da se venčaju i zvanično postanu muž i žena. Važan detalj u njihovoj vezi je da je mladoženja Suksuk bio 15 godina mlađi od svoje voljene nevjeste. U kasnijem dijelu večeri, kada je mrak počeo da prekriva okolinu, Chaturong, obuzet nepoznatim porivom, naglo je napustio radosno okupljanje i krenuo prema svom parkiranom automobilu

 

 

Meci, vođeni nemilosrdnom rukom, odnijeli su živote ne samo mlade, već i njene majke i mlađe sestre, koje su imale nesreću da se nađu na putu ove zlonamjerne sile. Tragično, još jedna nedužna duša, gost koji je bio prisutan na svečanosti, zadobila je teške povrede, a život im je zauvek izmenjen nemilosrdnim činom nasilja. Chaturong je oduzeo sebi život, što je rezultiralo njegovom trenutnom smrću. Policija je trenutno aktivno angažovana na sprovođenju detaljne istrage kako bi se utvrdio osnovni motiv koji je doveo do prerane smrti žrtve.

Preporučujemo