Oglas na Facebooku privukao je pažnju korisnika društvenih mreža. Ova jedinstvena nekretnina koja se nedavno pojavila u grupi za direktnu prodaju nekretnina privukla je znatiželju mnogih. Uz zadivljujući pogled na tri planinska vrha i prekrasno cvijeće, ova vikendica privlači brojne potencijalne kupce. Ipak, postoji nejasnoća oko stvarne prodajne cijene nekretnine – da li je 7.000 ili 11.000 eura?Oglas za istu kuću na popularnom oglasnom sajtu nudi nekretninu po cijeni od samo 7.000 eura. Prodavac čak nudi mogućnost trgovine za automobil koji se procjenjuje na ne više od 5.000 eura, s ostatkom iznosa u gotovini.

U opisu oglasa, prodavac je istaknuo da se ova nekretnina nalazi u Miraševcu, samo 3 kilometra udaljenom od Rače Kragujevačke, te da se do nje može lako doći asfaltnim putem. Kuća je udaljena samo 500 metara od banje Miraševke, poznate po ljekovitom blatu i vodi koja se koristi za ublažavanje raznih reumatskih i očnih tegoba. Također, na imanju se nalazi kameni bunar, a 30 kultiviranih stabala oraha zasijanih prije dvije godine pružaju dodatnu privlačnost. Sama vikendica, izgrađena od PVC kontejnera, opremljena je novim namještajem i ima dvije natkrivene terase. Iako trenutno nema struje, udaljena je samo 20 metara od primarnog izvora električne energije, što olakšava spajanje na mrežu.

Unatoč nekim komentarima koji su izrazili zabrinutost zbog korištenja PVC kontejnera u izgradnji, što je uobičajeno u brzim graditeljskim tehnikama diljem svijeta, nekoliko zainteresiranih pojedinaca brzo je zatražilo kontakt informacije od prodavca. Slike koje prate oglas prikazuju izbor seoskih kuća i parcela za prodaju, dodatno naglašavajući čari ruralnog okruženja. Uz slikoviti pogled na planine Homolje, Višak i Rudnik, ova nekretnina od 11.000 eura čini se kao idealno utočište za one koji žele mir i uživaju u prirodnim ljepotama.

Preporučujemo