Dubravka Mijatović, koja će uskoro napuniti 55 godina, doista se može usporediti s dobrom vinom zbog svog besprijekornog izgleda. Nedavno se jedna njezina slika počela širiti društvenim mrežama, što je izazvalo šok kod mnogih zbog njezine besprijekorne pojave. Bez sumnje, znatan dio zasluga pripada njezinoj genetici, budući da je i njezina kći prava ljepotica. Međutim, Dubravka ima još jednu tajnu.Zaustavila je vreme: Izgled Dubravke Mijatović u šestoj deceniji oduševljava, ovo je njena tajna

Glumica je već u ranim godinama shvatila važnost njege lica gledajući kako se njena majka priprema za posao, shvativši da i sama treba voditi računa o svojoj vanjštini. Tajna njezinog izgleda prilično je jednostavna – redovita upotreba krema i preparata za očuvanje hidratacije i svježine kože. Nikada nije razmišljala o estetskim zahvatima i vjeruje da izgleda fantastično jer nije podlegla tom trendu.”Još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, naprotiv, divno je vidjeti ženu koja izgleda lijepo i koja je iskoristila estetsku kirurgiju kako bi se malo uljepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije iznevjerila”, rekla je Dubravka jednom prilikom za medije.

Također smatra da je redovita tjelesna aktivnost mnogo važnija od držanja dijeta, iako, naravno, vodi računa o svojim prehrambenim navikama. “Daleko sam od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali trudim se da ne razmišljam o manama. Na neki način, pretpostavljam da se osjećam dobro u svom tijelu. Treniram mnogo jer jedem prilično, ali to si mogu priuštiti jer vježbam, a i nisam tip osobe za dijete”, izjavila je glumica u jednom intervjuu.Dubravka Mijatović tako ostavlja dojam ne samo svojim izvanrednim izgledom, već i svojim stavom prema zdravlju, njezi kože i tijelu.

Preporučujemo