Gostujući u emisiji “Puls Srbije”, pevačica Katarina Živković podelila je svoje iznenađenje zbog neočekivanog uspeha svoje pesme “Bogat život, skupa kazna”. Istakla je da nije anticipirala takav uspeh s obzirom na to da je pesma balada s melanholičnom notom. Navodeći stihove poput “Bogat život, skupa kazna, imam sve, a duša mi je prazna”, naglasila je da pesma nosi snažnu poruku.

Ova emotivna balada postala je uobičajeni otvarač njenih nastupa. Na pitanje voditelja Ivana Gajića da li je u nekom periodu njen život odražavao stihove pesme, gde je na jednom polju bila ispunjena, a na drugom ne, Katarina je odgovorila:”Ja nikad nisam bila u fulu ostvarena. Bilo je slučajeva da sam bila tužna i prazna, neću reći depresivna.” Dodala je da se mnoge njene pesme donekle odnose na nju, ali da će ona koja najviše opisuje njenu biografiju biti deo njenog novog albuma:KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRILA KOME JE POSVEĆENA NJENA NAJEMOTIVNIJA PESMA Tekst je biografski, a svako ko je čuo imao je ISTU REAKCIJU

“Ta pesma će biti apsolutno biografska, jedna sjajna balada koja se zove ‘Mama’. Posvećena je svim mamama, svim ženama od kojih se svašta nešto očekuje. Pronaći će se žene, majke i ćerke. Svim mamama kojima sam pustila tu pesmu pošle su suze. Nije se desilo da jedna nije zaplakala. Sve su plakale, tako da najavljujem more suza.”Katarina je najavila da će se njena najbiografskija pesma, nazvana “Mama”, naći na njenom novom albumu. Pesma je posvećena svim mamama i ženama koje se suočavaju sa različitim očekivanjima. Pevačica je izrazila očekivanje da će ova balada izazvati emotivne reakcije, ističući da su sve mame koje su je čule plakale, što obećava “more suza” uz ovu pesmu.

Preporučujemo