Milena Popović (40), udovica Olivera Ivanovića, često deli sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu intimne trenutke opuštanja. Iako je poznata po objavljivanju fotografija sa radnog mesta, ovog puta odlučila se podeliti trenutak izvan uobičajenog okvira.Na slici je zabeležena sa čašom belog vina u ruci i zagonetnim osmehom. Ova fotografija, kao i mnoge druge koje redovno deli na društvenim mrežama, izazvala je lavinu komentara i reakcija među njenim pratiocima.

U ovoj posebnoj prilici, Milena je izabrala svedeniji stil, noseći zakopčanu bluzu do grla, usklađujući tamno braon boju sa svetlo braon, kariranim sakoom. Iako je izabrala diskretniji izgled, to nije umanjilo lavinu komplimenata koji su stigli od strane njenih obožavalaca. Njen Instagram nalog bio je preplavljen porukama u kojima se ističe njena lepota.”Želim lep vikend lepoj i šarmantnoj dami, kao i svima koji prate njen profil”, bio je samo jedan od brojnih komentara koji su se pojavili ispod njenog posta.

Milena, atraktivna crnka, redovno deli deli momente iz svog poslovnog i privatnog života sa pratiocima na društvenim mrežama. Ono što je posebno primetno jeste njen neopterećen odnos prema negativnim komentarima, ne menjajući ništa na sebi. Pratioci je često hvale ne samo zbog lepote već i stila, ističući da zrači pozitivnom energijom na svakoj fotografiji, što je čini veoma voljenom.Lepota Milene Popović daleko je prevazišla granice Srbije, te dobija komplimente i od strane stranaca na engleskom, nemačkom i španskom jeziku. Čak i bračne ponude nisu izostale, iako Milena javno ističe da je srećno u vezi sa Igorom Jurićem.Iako Milena ne krije svoju srećnu vezu sa Igorom Jurićem, ne izbegava ni bračne ponude koje povremeno stižu.

Preporučujemo