Jesenje i zimsko izdanje Ane Ivanović su momenti koje svi nestrpljivo očekujemo kako bi uneli malo svetlosti u tmurne dane! Bez sumnje tvrdimo da , bivša teniserka je živi dokaz da neki ljudi jednostavno imaju urođeni osećaj za stil, dok drugi moraju raditi na tome. Ana Ivanović bez trunke šminke i bez suvišnih modnih egzibicija, očarala je svet, demonstrirajući da jedna dobro odabrana torba može transformisati čitav izgled, dajući mu notu sofisticiranosti vrednu milion dolara. Svi jedva čekamo da vidimo kako će Ana uneti eleganciju u sezonu oblačenja za hladnije dane.

Trenutno se Ana nalazi u prelepom Barseloni, a svoje obožavaoce povremeno počasti fotografijama iz ove španske prestonice. Na tim slikama možemo uživati u savršeno stilizovanoj Ani. Nedavno je na ulicama evropskog grada demonstrirala kako jednostavne komade garderobe može uklopiti s najluksuznijom torbom na svetu. U crnim pantalonama, preko belog, nežnog kaputa, sa običnim crnim čizmama, Ana je začinila svoj izgled kultnom Hermes Birkin tašnom. Ova torba, često nazivana najpoznatijom na svetu, iako izuzetno luksuzna s cenom koja prelazi 30.000 evra, Ana Ivanović je uklopila sa svakodnevnim, uličnim stilom, pokazujući nam da elegancija nije rezervisana samo za specijalne prilike.

Slobodno možemo tvrditi da bivša teniserka predstavlja pravi uzor, dokazujući da žene ili imaju prirodan stil ili ga nemaju. Bez upotrebe previše šminke i upečatljive garderobe, Ana Ivanović je demonstrirala kako samo jedna torba može transformisati izgled i učiniti da izgledate kao milion dolara. Trenutno uživa u prelepom okruženju Barselone, gde nas povremeno počasti fotografijama iz španske prestonice, prikazujući nam savršeno stilizovanu Anu.

Ana, gde je nestala skromnost? Ivanovićeva prošetala Barselonom, a u ruci je nosila najskuplju torbu na svetu

Preporučujemo