Povodom ovogodišnje revije „Serbian Fashion Day 2023“, autorica projekta Vesna de Vinča, zajedno s prvom damom Srbije, Tamarom Vučić, ekskluzivno predstavlja prvi nacionalni parfem pod nazivom „Zemlja jorgovana“. Ovaj unikatni miris biće kreiran u renomiranoj fabrici parfema “Maison Dorin”, koja je svoje korene imala davne 1780. godine u prelepom Parizu.

Tamaru je očarala paleta od četiri različite mirisne note, a ona je s pažnjom izabrala onu koja će ubuduće predstavljati nacionalnu aromu naše zemlje. Kako bi proslavile ovaj događaj, zajedno s Vesnom i vlasnikom parfimerije Bašarom Nasrijem, posadile su jorgovanovo drvo ispred vile muzeja „Doran“.

Parfemi imaju fascinantnu moć naglašavanja lepote i jedinstvenosti svake jedinke. Mogućnost da u trenu probude dragocene uspomene ili sačuvaju određene situacije i ljude od zaborava čini ih izuzetno moćnim. Ne zaboravljajući čuvene reči Koko Šanel, koja je tvrdila da je žena bez parfema žena bez budućnosti, Tamara ističe povezanost između prošlosti i budućnosti, naglašavajući da je suptilna konekcija upravo miris parfema, trajna i prisutna i nakon što nas više ne bude – izjavila je supruga predsednika Srbije.

Tokom ovog značajnog trenutka, prva dama je zablistala u belom stajlingu – besprekorno krojenom odelu sa klasičnim, nešto širim pantalonama, preko kojih je nonšalantno prebacila beli kaput. U elitnom društvu, u kojem se našla i princeza Ljubica Karađorđević, primetna je bila elegancija njenog autfita, koji je plenio i osvajao osmehe prisutnih.Prvadama je i ovog puta zablistala u svom belom stajlingu – nosila je besprekorno krojeno odelo s klasičnim, nešto širim pantalonama, dok je preko ramena nonšalantno prebacila beli kaput.U odabranom društvu našla se i princeza Ljubica Karađorđević, koja je takođe zračila elegancijom u svom sofisticiranom autfitu, upotpunjenom šarmantnim osmehom.

Preporučujemo