Ivana Mihić, srpska glumica, pronašla je svoj mir nedaleko od Beograda, na imanju koje je njenim roditeljima služilo kao vikendica godinama. Nakon smrti njenog oca, slavnog scenariste i redatelja Gordana Mihića, Ivana se preselila s majkom Verom Čukić na ovo imanje koje je postalo njihova oaza mira.Imanje Ivane Mihić

Ivana je dijelila sjećanja na djetinjstvo provedeno na ovom imanju, gdje je Dunav teče na samo dvije stotine metara od njihove kuće. Kao dijete, često se kupala i igrala pored vode, gradila kućicu na drvetu, vožnja biciklom od jutra do mraka, istraživala okolne šume te sudjelovala u aktivnostima kao što su pečenje rakije ili priprema domaćih proizvoda s roditeljima.

Ivana redovno dijeli fotografije s prekrasnog imanja, koje ona i njena majka održavaju, berući razno voće koje je njen otac posadio. Na njihovom imanju nalazi se i voćnjak s mirisnim dunjama koje služe kao ukras u njihovom domu, a sam voćnjak zahtijeva radove tijekom cijele godine kako bi se pripremio za naredne sezone.

Ivana je opisala kako je ovo mjesto obilježeno obiteljskom srećom i čistoćom djetinjstva, a na njenom profilu na društvenim mrežama može se vidjeti čarobni prizor dvorišta njihove kuće i u jesenjem i u zimskom periodu.Njezino imanje obuhvaća prekrasan voćnjak, a Ivana i njena majka brinu se o održavanju tog naslijeđa, uzgajajući razne voćke i održavajući stabla. Na njenom imanju rastu i mirisne dunje koje nisu samo voće, već i simbol obiteljske sreće i čistote djetinjstva.

Ivana Mihić povremeno dijeli sretne trenutke sa svog imanja putem fotografija, prikazujući njegovu ljepotu u različitim godišnjim dobima. Njezino mjesto postaje oaza za opuštanje i sjećanja na dragocjene trenutke provedene u prirodi i obiteljskom okruženju.

Preporučujemo