Novak Đoković, neprikosnoveni svjetski teniski prvak, te Stjepan Hauser, hrvatski virtuoz na violončelu, susreli su se na pozornici beogradske Arene u spektakularnom događaju koji je očarao brojnu publiku. Novak je, na Hauserovom koncertu, neumorno pokazao svoju svestranost, zadivljujući sve svojim izvedbama na saksofonu. Fotografije dvojice umjetnika su stvorile mogućnost upoređivanja njihovih stilova oblačenja, ostavljajući publiku u čudu nad njihovim raskošnim pojavama.Ovakav modni okršaj još nismo videli, jedno im je potpuno isto: Ko ima više stila Novak Đoković ili Stjepan Hauser?

Hauser je za ovu priliku odabrao klasičan, ali sofisticiran izgled – potpuno crnu košulju i elegantne crne hlače, stvarajući tako glamuroznu i profinjenu pojavu. S druge strane, Đoković je zabljesnuo u svojoj ležernoj, ali jednako moćnoj kombinaciji. Sa svijetlo sivom polo majicom, preko koje je prebacio tamno sivi džemper, te bijelim hlačama, Novak je pokazao svoju opuštenu eleganciju, dodatno naglašenu njegovim neodoljivim i šarmantnim osmijehom, koji je očarao i publiku i medije.

S druge strane, dok su pozirali u bekstejdžu, Novak Đoković se pojavio u nešto ležernijem izdanju, ali ništa manje glamuroznom. Odabrao je bijele hlače, svijetlo sivu polo majicu i tamnosivi džemper. Obojica su izmamila osmijeh i šarmantan izgled, a bilo je primjetno kako njihovi osmijesi osvajaju srca Srpkinja.Fotografija dvojice asova prije koncerta omogućila je usporedbu njihovih stilova. Stjepan Hauser, kao glavni izvođač koncerta, odabrao je potpuno crnu košulju i crne ekstravagantne hlače, pridajući svojem izgledu glamurozan štih.

Ovaj modni okršaj dvojice umjetnika nije samo prikazao njihovu sposobnost nadahnutog nastupa na pozornici, već je također demonstrirao njihovu izvrsnost u odabiru garderobe koja ističe njihovu individualnost i šarm. Tako da, ko ima više stila – Novak Đoković ili Stjepan Hauser? Odabir je vaš!

Preporučujemo