Ako želite da znate kako je živjeti u Njemačkoj, ova djevojka je odlučila da napiše o svom iskustvu. Pročitajte sami šta ona ima da kaže o tome.
Ja sam rodjen u Zenici i dugo sam tamo zivio, radio sam u pekari i placa je bila 600km sto nije normalno, jedva sam sastavljao kraj s krajem i sa tom platom sam jedva sebi kupovao osnovne stvari, nisam mogao ni san o uštedi. Većina troškova je za režije i hranu, ne ostavljajući ništa na ušteđevini. “Nakon duge borbe i borbe, odlučila sam da sa sestrom položim sertifikat u Doboju kako bi ona radila kao medicinska sestra u Nemačkoj, jer je u oglasu napisala da im nedostaje medicinskih sestara”, rekla je devojka. Ko je pošten.
Dodala je da je tokom šestomjesečnog boravka u Njemačkoj uspjela uštedjeti novac za kupovinu manjeg stana i automobila u BiH. Što se tiče Bosne i Hercegovine, rekao je da je to lijepa zemlja, ali da uopšte ne ispunjava osnovne uslove za život.
Ono što nas sada zanima jeste da li ste pročitali ovaj članak i vaše konkretne poglede na život u Nemačkoj, da li je sve tako divno kako legenda kaže, da li verujete u ono što kažu, draga moja, recite istinu i nama. Ima li zaista meda i mlijeka kako kažu? Hvala vam što nas pratite, tu smo da se družimo i hvala vam što nas pratite kao i mnogo puta do sada.

Preporučujemo