Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin nedavno su postali vlasnici impozantne kuće u Višnjičkoj banji, koja je navodno koštala 500.000 evra i prostire se na površini od 809 kvadratnih metara.

Ova raskošna kuća nudi ogroman dnevni boravak, četiri prostrane spavaće sobe, dva luksuzno opremljena kupatila te dvorište s velikim bazenom. Posebno zadovoljstvo Slobi donosi i mala teretana unutar kuće.

Jelena Radanović je svojevremeno pokazala kako će izgledati bazen, koji je prostran, moderan, opremljen hidromasažom i ograđen elegantnom staklenom ogradom. Kuća je opremljena najsavremenijom tehnikom i nameštajem, dominirajući toplim bojama, dok prostrano mermerno kupatilo ostavlja posetioce bez daha.

Veliki plus je i maksimalna privatnost koju pruža ova luksuzna vila, budući da ništa ne otkriva izvana.

Jelena je oduševljeno dokumentirala pogled na Dunav s terase njihove vile, od dnevnih scena do prekrasnih zalazaka sunca. Njihov izbor je naišao na brojne pohvale, s mnogima koji su istakli da su odabrali predivno mjesto za život i odgoj djece.

 

 

NAJČITANIJE DANAS NA PORTALU: 

VREME JE DA POSADITE JAGODE U SAKSIJE: Poštujte ova pravila, negujte ih na OVAJ način i imaćete prelepe voćke na balkonu

Ljubitelji jagoda koji nemaju baštu ili dvorište mogu uzgajati jagode u saksijama kao sobno cvijeće, na balkonima ili terasama prema svojim potrebama. Za sadnju se koriste saksije različitih veličina, od deset do trideset centimetara u prečniku. Odabranu saksiju treba napuniti rahlim i plodnim tlom, a u saksiju po veličini saksije posaditi 1 do 3 sadnice jagode.

Živa ograda od jagoda može se saditi tokom cele godine, od početka marta do kraja novembra, mogu se koristiti sve sorte živice jagode, ali za ovaj način uzgoja treba birati sorte sa visokim prinosom i atraktivnim plodovima. Prije svega, potrebno je zasaditi takozvane “remontantne” sorte, čiji su plodovi zreli i sočni, između sredine maja i decembra. Preporučljivo je uzgajati Humiđento, Gem i Obari bjuti u saksijama. Ove tri sorte daju plodove tokom cele vegetacije, čak i tokom prve polovine zime ako se saksija stavi u toplu prostoriju.

 

Preporučujemo