Nora Šahinpašić, kćerka poznate televizijske ličnosti Mire Šahinpašić, već duže od godinu dana osvaja publiku svojim vremenskim prognozama na OBN-u. Njezin nevjerojatan izgled privukao je značajnu bazu obožavatelja na različitim društvenim medijima.

Norine vremenske prognoze na TikToku postale su izuzetno popularne, a jedan od njenih videa dosegnuo je impresivnu brojku od milijun pregleda, generirajući brojne komentare i angažman publike.

U komentarima ispod Norinih videa, obožavatelji izražavaju divljenje i uspoređuju je s poznatom manekenkom Adrianom Limom, pohvaljujući njezinu ljepotu i karizmu. Čak i korisnici izvan Bosne i Hercegovine, poput onih iz Njemačke, redovito prate Norine vremenske prognoze.

Norina odluka da se priključi medijskoj industriji nastavlja obiteljsku tradiciju, budući da su i njeni roditelji, posebno majka Dajana, bili poznati u tom području. Dajana se afirmirala kao istaknuta televizijska ličnost u Bosni i Hercegovini, s dugogodišnjim iskustvom kao voditeljica popularnih emisija poput “Lot” i “Turizma plus”, te kao članica ekipa jutarnjeg programa na FTV-u i BHT1.

Unatoč tome što je Mimo Šahinpašić ranije odlučio napustiti svoju karijeru na OBN-u, iznenađujuće je objavio svoj povratak u rujnu iste godine, ističući svoju duboku privrženost toj mreži.

@maibagainhotbabes2x

Norma Sahinpasic 😳 #NoraSahinpasic #SexyWeather #TightShirt #TightBlouse #SlitSkirt #WhiteMiniSkirt #Bosnia #WOW

♬ Duke Nukem – Megadeth

Preporučujemo