Kada razmišljate o troškovima kupnje pelena i igračaka za svoju djecu, vrijedi razmisliti o priči o Britney Church. Sa samo 33 godine, majka je 12 djece i živi u Sjedinjenim Državama. Church je stekla velik broj sljedbenika na TikToku, s preko 1,8 milijuna pratitelja, gdje dijeli videozapise svakodnevnih događanja svoje obitelji.

Jedan njezin pratitelj nedavno se raspitivao o tome kako uspijeva preživjeti veliku obitelj.

Iako se Britney suzdržala od otkrivanja suprugovih postupaka, odlučila se za taktičan odgovor.

Na pitanje o podjeli poslova u njezinom kućanstvu, žena je odgovorila da njezin suprug marljivo radi, te kao takva odlučuje ostati kod kuće i brinuti o potrebama njihove djece.

Ova majka je prije 2020. godine radila u tvornici i imala je ukupno osmero djece. No, nakon što je rodila trojke, Olivera, Ashera i Abela, odlučila je dati otkaz na poslu.

“Nakon rođenja trojki, napustila je posao u tvornici i postala njegovateljica svoje djece s punim radnim vremenom. No, pronašla je način za zaradu putem društvenih mreža.

Nakon što je podijelila isječke svoje svakodnevne rutine na TikToku, Britney je prikupila preko 53 milijuna lajkova na svojim videima. Uz to, na Instagramu je dobila 117 tisuća pratitelja.

Po dolasku trojki, ovoj obitelji tjedno je potrebno ukupno 600 pelena, a na namirnice potroši oko 31.000 dinara. Točnije, samo za njihov doručak potrebno je pet kutija žitarica i 66 boca mlijeka.

Nakon svog šesnaestog rođendana, Britney je samo šest dana kasnije s bivšim suprugom rodila svoje prvo dijete Krizmana. Par se vjenčao pet dana prije rođenja djeteta. Tijekom braka u obitelj su dobili još četvero djece.

Nakon raspada braka 2010., Britney Spears neočekivano je rodila svoje šesto dijete 2012. Sljedeće tri godine odgajala je svoje dijete kao samohrana majka sve dok nije upoznala Krisa, svog sadašnjeg supruga, 2014. Zajedno su dočekali njihovo prvo dijete, sina po imenu Silas, u ljeto 2015. Nakon toga, Britney je rodila još jednog sina, nakon čega su uslijedile trojke. Ubrzo je uslijedila njezina dvanaesta trudnoća.

Britney, autorica Britanskog sna, priznala je da je osjetila ogroman sram nakon što je otkrila da je trudna. Unatoč tome, po dolasku kćeri Jesalin, Britney je odmah očarala nevinošću i ljepotom svog djeteta. Negativne emocije koje su je prije mučile nestale su kad je pogledala svoje novorođenče. Britney je prestala mariti za mišljenje ljudi oko sebe i umjesto toga se usredotočila na svoju ljubav prema svojoj velikoj obitelji, koja joj je pružala stalno društvo i podršku.

Preporučujemo