Milena Popović, dugogodišnja partnerica Olivera Ivanovića, vođe političke stranke “Srbija, demokracija, pravda”, postala je predmetom široke javne pažnje još od 2014. godine, kada je Ivanović priveden zbog optužbi za navodne ratne zločine na Kosovu i Metohiji. Nakon dugotrajne borbe, koja je uključivala i štrajk glađu, Ivanović je u travnju 2017. pušten da se izjasni o svojoj optužbi. Tragično, Ivanović je ubijen u atentatu 16. siječnja sljedeće godine, a dva dana kasnije je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Nakon Ivanovićeve smrti, Milena se sa sinom Bogdanom preselila u Beograd, gdje sada radi u Odjelu za kulturu i kreativne industrije u administraciji premijerke Ane Brnabić.

Prije nekoliko mjeseci, Milena Popović izazvala je zabrinutost javnosti zbog požara koji je izbio u njenom stanu. No, nedavno je podijelila mnogo pozitivnijih vijesti. Na svom Instagram profilu ponosno je objavila fotografiju sa svojim partnerom Igorom Jurićem, koji se već duže vrijeme nalazi u vezi s njom, najavljujući istovremeno pokretanje sustava “Nađi me” u Srbiji. Igor, čiji je tragično preminula kćerka Tijana oteta i ubijena, dugo se zalagao za ovaj projekt.

Ravnatelj Centra za nestalu i zlostavljanu djecu Igor Jurić, koji je imao ključnu ulogu u pokretanju sustava Amber Alert, trenutno je u vezi s Milenom Popović, udovicom Olivera Ivanovića. Danas je u Palati Srbije službeno predstavljen i aktiviran sustav “Nađi me”, namijenjen za obavještavanje javnosti o svim nestalim maloljetnim osobama kojima je potrebna hitna pomoć.

Podržavajući svog partnera, Milena se dotjerala u ozbiljan, crni stil odjeće, koji je upotpunjen bisernom ogrlicom u tri reda, posebno odabranom za tu prigodu. Dok su par primao brojne komplimente, jedan od promatrača je primijetio: “Vi ste tako zadivljujući par, teško je reći tko je ljepši.” Drugi je dodao: “Oboje ste divni, nadam se da ćete ostati sretni i uvijek nasmijani.” Uz čestitke za dolazak ovog značajnog projekta u njihovu zemlju, mnogi su uputili i puno lijepih riječi ovom paru.

Preporučujemo