Novak Đoković, prvi teniser svijeta, uživao je na utakmici između Crvene zvezde i Asvela u Beogradskoj areni. Crvena zvezda dominirala je tijekom cijele utakmice, pobijedivši Asvel rezultatom 94:73, a Đoković je bio prisutan na tribinama, pokazujući svoju strast prema košarci i svojoj domaćoj ekipi.Prije početka utakmice, tradicionalno, navijači Crvene zvezde intenzivno su navijali tijekom izvođenja himne Eurolige. Đoković se uklopio u atmosferu, pjevajući i skačući zajedno s navijačima. Snimak tog trenutka brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a njegovi obožavatelji bili su oduševljeni njegovim entuzijazmom.

 

Đokovićeva prisutnost na utakmici također je djelovala kao dodatna motivacija za košarkaše Crvene zvezde, koji su odigrali izvrsno. Rokas Gedraitis, jedan od ključnih igrača na terenu, priznao je da ih je Đokovićeva podrška dodatno motivirala. Slične komentare dao je i Šabaz Nejpir, ističući da je veliki fan Đokovića i da je bilo lijepo vidjeti kako podržava košarkašku ekipu. Đokovićeva prisutnost i potpora publikačini su dodatnu energiju koja je pomogla ekipi.

S obzirom na to da se teniska sezona približava kraju, moguće je da ćemo videti Novaka Đokovića na još nekim košarkaškim utakmicama u budućnosti

 

Ova prisutnost Đokovića na utakmici bila je dodatna motivacija za košarkaše Crvene zvezde, kako su priznali. Rokas Gedraitis, jedan od najboljih igrača tog susreta, izjavio je da ih je Đokovićeva podrška dodatno motivirala. Slično je mislio i Šabaz Nejpir, koji je istakao da je veliki fan Đokovića i da mu je bilo lijepo vidjeti da podržava košarkaški tim. Đoković je pokazao svoju strast prema košarci i, budući da teniska sezona uskoro završava, moguće je da će ga još više gledatelja vidjeti na košarkaškim utakmicama u budućnosti.

Preporučujemo