Nakon razvoda od Nikole Rađena, Ana Kokić je postala predmet interesovanja javnosti zbog svog romantičnog života. Iako se njen bivši suprug upustio u novu vezu i postao otac, Ana je jasno isticala svoje zadovoljstvo trenutnim životom. Nije je mučila usamljenost, već je svoju ljubav i pažnju posvećivala svojim kćerima koje deli s Nikolom.Nedavno je Ana pronašla novu strast u voditeljskom poslu, što je značajno promenilo njen život. Odlučila se posvetiti toj novoj karijeri unatoč potencijalnom uticaju na svoju muzičku karijeru. Premijera njenog talk showa “Jedi ako želiš” zakazana je za večeras, a njen jedinstveni pristup ugošćavanju gostiju privukao je veliku pažnju.

Iako je pauzirala sa pevanjem kako bi se posvetila novoj ulozi, Ana Kokić je očigledno srećna u ovom novom poglavlju svog života. Njena pozitivna energija i osmeh na licu su primetni, a podršku joj pružaju njene kćeri i bivši suprug Nikola Rađen.Ana je očito uživala u ovom novom profesionalnom poglavlju i svojim pozitivnim stavom privukla podršku svojih kćeri i bivšeg supruga Nikole Rađena. Nikola je pokazao odgovornost kao otac, a njihov odnos ostao je pozitivan unatoč medijskim nagađanjima.

Nikola se pokazao kao odgovoran otac i uvek je spreman da brine o njihovoj deci, a Ana nikada nije javno izražavala negativnost prema njemu, bez obzira na pogrešne informacije koje su se pojavljivale u medijima o njihovom odnosu.S obzirom na svoju posvećenost obitelji i uspješan ulazak u svijet voditeljstva, Ana Kokić se čini kao osoba koja hrabro korača naprijed u svom životu nakon razvoda.

 

Preporučujemo