Bio je poznat po svojoj privlačnosti, održavajući trinaest godina privid skladne veze punu ljubavi sa prelepom glumicom Elizabet Harli. Ipak, skandal je uzdrmao javnost kada je glumac uhvaćen u trenucima intimnosti sa prostitutkom Džavin Braun, kulminirajući intenzivnim medijskim izveštavanjem nekoliko meseci kasnije.Izuzetno intrigantno, Hju je uspeo da zadrži dobar odnos s Elizabet nakon skandala. Odlučivši se za smirivanje, do juče veliki neženja, dozvolio je da ga osvoji Ana, koju je upoznao 2012. godine, da bi se venčali 2018. godine. Par sada ima dvoje dece, čije tačne informacije nisu poznate javnosti.

Hju ima ćerku Tabatu i sina Feliksa iz vanbračne veze, a zanimljivo je da je Feliks samo tri meseca stariji od sina kojeg deli sa suprugom Anom.Nedavno je Grant izjavio da Ani ne smeta njegovo povremeno zaboravljanje da je u braku. U vreme kada je prevara izašla na videlo, veza sa Elizabet trajala je osam godina, ali mu je ona oprostila, i konačno su raskinuli 2000. godine. Nakon raskida, ostali su dobri prijatelji, a Grant je čak postao kum njenom sinu Damjanu.

“U životu znaš šta je dobro, a šta loše. E, ja sam uradio lošu stvar i to je to”, prokomentarisao je Grant svoj skandal sa prostitutkom.Nakon raskida sa Harlijevom 2000. godine, Grantov lični život postao je sve komplikovaniji. Godine 2011. bio je povezan sa svojom bivšom devojkom Tinglan Hong, koja je postala majka njegovog prvog deteta. Godinu dana kasnije, Ana Eberštajn, njegova tadašnja devojka, rodila mu je drugo dete.

Situacija je postala još skandaloznija kada je Grant dobio treće dete sa Tinglan dok je još uvek bio u vezi sa Eberštajnovom. Njegovo drugo i treće dete začeto je u isto vreme, ali sa različitim majkama. Džon Mungo, njegovo prvo dete sa Eberštajnom, stiglo je u septembru 2012, a tri meseca kasnije rođen je Feliks, njegovo drugo dete sa Hongovom.Uprkos kontroverzama, Grant je odlučio da prihvati očinstvo i navodno je kupio kuće vredne više miliona dolara za majke svoje dece tokom njihovih trudnoća.

Preporučujemo