Nakon niza događaja koji su privukli pažnju javnosti, poput koncerata u Areni, Lepa Brena je pokazala izrazitu naklonost prema Filipu Živojinoviću i njegovoj supruzi Aleksandri Prijović. Lepa Brena je mnogo puta naglasila svoju privrženost Filipu, koji je sin njenog supruga Bobe Živojinovića iz prvog braka. Iako je Filipov pravi otac, Brena ga je uvijek smatrala svojim sinom zajedno sa Stefanom i Viktorom. S obzirom na bliskost s Filipom, Brena je uložila mnogo truda kako bi njegovo vjenčanje prošlo bez greške. Ona je preuzela ulogu domaćice i bila je zadužena za gostoprimstvo u kući.

Prilikom svadbe, dom Živojinovića je bio besprijekorno uređen, s prostranim dvorištem koje je privlačilo pažnju svih prisutnih. Dolazak gostiju i svatova je bio uređen prema tradicionalnim srpskim običajima, s brojnim gostima koji su se okupili kako bi proslavili ovaj poseban događaj. Brena je tijekom dana promijenila nekoliko toaleta kako bi se prigodno obukla za različite dijelove ceremonije.

Boba Živojinović je također bio vidno uzbuđen tijekom svadbe, nosio je bijelu košulju i bio je uključen u organizaciju veselja. Prostor u kojem je održana ceremonija vjenčanja bio je ukrašen skupocjenim ukrasima, a posebno se isticala Aleksandrina prekrasna vjenčanica. Također, govorilo se o bogatom izboru hrane i kolača koji su bili posluženi na svečanosti.

Izvještaji su sugerirali da je svadba bila posebno raskošna, s velikim ulaganjem u dekoraciju, hranu, smještaj za goste i privatno osiguranje. Sveukupno, svadba je bila veličanstven događaj koji je privukao pažnju mnogih.

Sve je bilo glamurozno. “Veoma sam sretan i ponosan sam otac”, rekao je Boba koji je dočekivao goste u smokingu. Prema izvješćima, jedna od najskupljih stavki bila je smještaj za 120 gostiju u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela. Budući mladenci su također angažirali privatno osiguranje, pa je 60 tjelohranitelja čuvalo njih i osiguralo Belexpo centar. Govorilo se da je pozvano 500 gostiju, ali su neki izvještaji sugerirali da ih je bilo čak 900, dok su 160 konobara posluživali svatove. Boba, veliki gurman, bio je zadužen za izradu jelovnika. Posebno su se isticali deserti – poslužene su torte “mini Ana”, “mini Plaza” i “mini Milka”, zajedno s bajaderom, jagodama u čokoladi, pralinama i kremšnitama.

Preporučujemo