Otkako je Danijel Popović ušao u javni život, prati ga skandal hteo to on ili ne. U prvom bendu kojem se pridružio nije potpisao ugovor, što ga je kasnije koštalo mnogo novca i izazvalo mnoge druge neugodnosti.
Tada su mu prihodi od nastupa išli u suprotnom smjeru, a takve intrige i intrige su se nastavile kroz njegovu karijeru do danas. Iz jedne grupe je prešao u “Srebrna krila”, ali je i tamo doživeo razočarenje. Bend je zakazao termin da predstavi sve nove članove benda, ali je samo Daniel došao da snima, a niko od ostalih članova “Silver Wings” se nije pojavio. Osoblje TV stanice bilo je jako ljuto i ljutito zbog ovog neodgovornog poteza. Daniel je kasnije napustio bend.
Elon Musk bi mogao privremeno preuzeti funkciju generalnog direktora Twittera nakon preuzimanja
Sledeći u nizu skandala dogodio se 1983. godine kada se pojavio na Evrosongu i sa pesmom “Julie” branio tadašnje jugoslovenske boje.
Svi su predviđali da će Daniel Popovich imati sjajnu karijeru. Završio je četvrti, a staza se zatresla brzinom munje. Ali nedeljama pre meča izbio je skandal kada je grupa građana protestovala što je Danijel igrao na meču umesto Lepe Brener, preneo je Puls onlajn.
Kako je Popovićeva karijera počela da opada 1980-ih, javnost je ponekad bila zaboravljena. Još 2005. godine razveo se od supruge Sandre Petrž, jedne od tri njegove bivše supruge, s kojom je dobio sina Dominika. Nakon razvoda, u knjizi je otkrila da ju je bivši suprug zlostavljao.
Tokom 2010. godine, dok je sudjelovao u hrvatskom rijalitiju Farma, pojavili su se mediji da je prije ulaska na imanje bio nevjeran supruzi Aleksandri. Međutim, on je žestoko negirao svoje optužbe i tvrdio da je u njegovom braku sve u redu.
Potom je 2013. rekao da je sreću pronašao u četvrtom braku nakon razvoda od supruge Aleksandre 2005. godine, ali se oslanjao i na socijalnu pomoć u Ljubljani.
Ovako on danas izgleda:

 

Preporučujemo