Stan Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja predstavlja savremeno dizajniran i estetski privlačan prostor koji isijava pozitivnom energijom i ljubavlju iz svakog njegovog kutka. Nakon njihovog vjenčanja, ovaj zaljubljeni par donio je važnu odluku o svom prebivalištu, odabiru Seville kao njihovog novog doma – očito je bila potrebna promjena.

Stan je prvobitno bio prilagođen ukusu gospodina Gudelja, i svaki kutak bio je pažljivo uređen u skladu s njegovim preferencijama. Međutim, Anastasija Ražnatović nije mogla odoljeti želji da dodatno personalizira njihovu zajedničku oazu nakon što su počeli zajedno živjeti, što je sasvim razumljivo. Razmišljala je o promjenama u namještaju ili dodavanju sitnih detalja, shvatajući da i najmanji dodaci mogu znatno unaprijediti prostor.

Najnovije slike koje je popularna pop pjevačica podijelila na svojem Instagram profilu otkrivaju da je njihov dom doživio značajnu transformaciju. Iako su prikazane samo slike dnevnog boravka, očigledno je da je unutar stanovanja došlo do značajnih promjena. Na primjer, na policama su pedantno izložene Nemanjine fotografije, postavljene na svijetlu šperploču. Teško je ne primijetiti impresivni plazma televizor koji dominira prostorom, okružen udobnim kutnim garniturom koja se lako može prilagoditi različitim potrebama.

Jasno je da je ovaj zaljubljeni par tek započeo proces uređenja svog doma i vjerovatno će biti još promjena i unapređenja u budućnosti. Anastasija će, bez sumnje, redovno dijeliti nove detalje i novosti o napretku uređenja sa svojim odanih pratiocima na društvenim mrežama.

Takođe, postoji mogućnost da će Anastasija i Nemanja u skorijoj budućnosti razmotriti opciju kupovine kuće, posebno ako odluče osnovati porodicu, što je želja mnogih. To bi njihovoj budućoj djeci pružilo više prostora za igru i istraživanje. Što se tiče pitanja gdje se tačno nalazi Anastasija, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno – njihov zajednički dom odiše ljubavlju i toplinom.

Preporučujemo