Popularna voditeljka je prvu polovicu ljeta provela u društvu svoje kćeri Laure, a sada je odlučila podijeliti svoje misli o njihovom odnosu.”Moja kći nije baš sklon čestim javljanjima, ali održavamo kontakt i uvijek znam gdje se nalazi, s kim je i što radi. Također, koristimo aplikaciju koja nam omogućuje praćenje međusobnog položaja, pa se dogodi da se i ona zabrine kad vidi da sam na neočekivanom mjestu”, ispričala je Snežana i dodala:”Željela bih da među nama postoji više bliskosti, ali Laura je tip osobe koja teži samostalnosti. Nije previše vezana za mene i prilično je neovisna. Zna što želi, brzo donosi odluke i ima svoje mišljenje. Voli provoditi vrijeme sama, ali također uživa u društvu prijatelja. Razumijem da je to normalno, ali često sam se osjećala usamljeno posljednjih godina.

Kao i svi tinejdžeri, ponekad kaže da je previše grlim i ljubim. Svjesna sam da će za nekoliko godina krenuti svojim putem, stoga iskorištavam svaki trenutak da budem s njom.”Unatoč tome što je Snežana uspješna u svom poslu, njena kći ne pokazuje interes za istim putem kao njezina majka.”Upisala je Treću beogradsku gimnaziju i odlična je učenica, vrlo društveno osviještena. Nema želje za televizijom ili novinarstvom. Planira upisati Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i njemački jezik, a voljela bi se baviti manekenstvom dok se školuje”, otkrila je Snežana za časopis “Hello”.Snežana je također otkrila da rijetko razgovara s kćeri o njenim ljubavnim problemima.”Ponekad komentiramo situacije i pitanja vezana za njezino društvo i mladenačke dileme. Ali za to ona mora pokazati inicijativu. Ne otvara se baš često. Obično se nosi s problemima sama, koristeći argumente. Trudim se da joj budem blizu kad smo kod kuće, ali to mi ne ide baš od ruke jer ona ili nešto čita, sluša audio-knjige, telefonira ili gleda nešto.

 

Često joj šaljem zanimljive članke s društvenih mreža ili portala koji se tiču njezine situacije. Srećom, njezino školsko društvo je iznimno poticajno. To su pametna i odgovorna djeca, odlični učenici kojima je važno postignuće”, rekla je voditeljka i dodala:”Često raspravljaju i polemiziraju. Ambiciozni su, aktivni i vjeruju da mogu postići nešto u budućnosti. Također, vjeruju u pravdu, nerviraju ih nered i gluposti, žele živjeti u zdravom društvu. Izlaze na pristojna mjesta, ne luta po noćnim klubovima. Zahvalna sam na tome i smatram se blagoslovljenom. Apeliram na roditelje da upišu djecu u dobre škole jer je veća vjerojatnost da će tamo imati bolji utjecaj okoline, odnosno vršnjaka, koji je u tinejdžerskim godinama često jači od utjecaja obitelji.”

Preporučujemo