U svom željno iščekivanom hodočašću Nikola Rokvić se unatoč temeljitim pripremama suočio s nepredviđenim izazovom. Krenuvši na samostalan put kojim će pješice prijeći nevjerojatnih 1060 kilometara, Rokvić je svoju ekspediciju započeo 21. travnja odredištem u grčkom gradu Egini, gdje je namjeravao odati počast svetom Nektariju Eginskom.

Svaki dan prijeđe oko 30 kilometara kombinacijom hodanja i trčanja. Međutim, Rokvić je nedavno otkrio da je njegov napredak bio spriječen razvojem žuljeva koji su rezultat zahtjevne prirode njegovog putovanja.

Nakon što je završio šest dana planinarenja, okrenuo se društvenim mrežama kako bi dao oduška svojoj ljutnji zbog specifičnog problema na koji je naišao. Naporna priroda pješačenja ostavila mu je bolne žuljeve, također poznate kao “kurje oči”, na stopalu.

Rokvićeva poruka imala je za cilj ublažiti svaku zabrinutost uvjeravanjem svih da on učinkovito rješava sve stvari, pružajući sigurnost svojim pristašama.

S iznimnom odlučnošću, Rokvić se upustio u hrabar pothvat nadmašivanja vlastitog rekorda javno obznanivši svoju namjeru osvajanja nevjerojatne udaljenosti od 38 kilometara. I vjeran svojoj riječi, postigao je ovaj hrabri pothvat s odličnim ocjenama.

Koristeći široko korištenu platformu društvenih medija Instagram, radosno je podijelio svoj trijumf, potaknuvši preplavljujući val ohrabrenja i iskrenih poruka svojih vjernih sljedbenika. Vrhunac njegove nesvakidašnje ekspedicije postignut je danas, 27. aprila, kada je daroviti pevač stigao u Aleksinac.
Tijekom svog putovanja, Nikola često ističe svoja osobna postignuća i dijeli zadivljujuće priče. Na tom putu susreće raznoliku lepezu pojedinaca koji mu pružaju podršku, au nekim slučajevima s njima i glazbeno surađuje.

Preporučujemo