Nakon što izgubimo voljenu osobu, često osjećamo snažnu želju da se ponovno povežemo s njom. Psiholozi sugeriraju da taj osjećaj prisutnosti preminulog može proizaći iz depresije ili osjećaja krivnje. Međutim, oni koji vjeruju u reinkarnaciju tvrde da se radi o nečemu dubljem. “Duše preminulih nastoje stupiti u kontakt s nama svakodnevno. Kako bismo primili njihovu utjehu i vodstvo, moramo biti svjesni znakova koje nam šalju i otvoreni za njihovu prisutnost.” Prema Prafu, priznatom svjetskom mediju, jedna od najutješnijih poruka preminulih duša jest da su oni i dalje uz nas, a smrt je samo iluzija. Praf ističe sedam znakova koji ukazuju na prisutnost naših najmilijih i njihovu želju za komunikacijom s nama. Jedan od tih znakova je kada nas posjećuju u našim snovima.

 

Poruke koje se prenose kroz snove su autentične i imaju svrhu. One su izravan odraz nečega što zahtijeva našu pažnju. Važno je pažljivo analizirati sadržaj svojih snova i pokušati dešifrirati njihovo značenje. Osjećaj prisutnosti nekoga tko fizički nije tu može biti zastrašujuće iskustvo. To je neobjašnjiva promjena atmosfere, kao da netko promatra svaki vaš korak ili sjedi pored vas. Duhovi, iako nemaju fizičko tijelo, ipak su u stanju pokazati svoju prisutnost putem ovog jezivog osjećaja.Možda najjača veza između živih i preminulih dolazi kroz mirise. Osjećate li specifičan miris vaše voljene osobe, kao što je njen parfem, omiljena hrana ili čak miris duhana? Ti mirisi mogu ostati i često su najupečatljiviji način da se sjetimo voljene osobe. Nadalje, nije neuobičajeno imati čudne misli koje ne prepoznajemo kao svoje, gotovo kao da netko drugi govori u našem umu. Kada se to dogodi, važno je zaustaviti se i razmisliti o tim mislima, jer one mogu nositi poruku izvan naše svijesti.

Na kraju, jeste li ikada neočekivano naišli na leptira, pticu ili dugu? Ove pojave mogu imati duboko značenje i trebali bismo im posvetiti pažnju. Preminuli su sposobni poslati znakove kako bi nam priopćili svoju prisutnost. Na primjer, možda razmišljate o nekome tko je preminuo kada ugledate leptira blizu sebe ili se pojavi duga na poseban dan. Određeni brojevi koji su vam važni, kao što su datumi rođenja ili smrti, mogu se pojaviti na satu, računu ili registracijskoj tablici. Možda ćete čak susresti ljude koji nevjerojatno podsjećaju na preminule u trenucima kada mislite ili govorite o njima. Svi ovi znakovi služe kao potvrda da su s nama i da nema razloga za brigu.

Preporučujemo