Dada Mešaljić, talentirana i duhovita takmičarka, privukla je pažnju publike svojim nastupom u popularnom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Iako nije uspjela stići do finala, njezin povratak u ovu omiljenu glazbenu emisiju izazvao je oduševljenje svih prisutnih. Nedavno je, međutim, Dada odlučila posjetiti studio Košutnjak ne kako bi se natjecala, već kako bi se otvorila i podijelila neke trenutke iz svog života.Dada je iskreno priznala kako osjeća duboku tugu, gotovo kao da je i sama natjecateljica. Dok se pripremala za dolazak na snimanje, osjećala je nervozu i shvatila je koliki izazov to može biti. Izjavila je da bi, da se natječe ove sezone, ta nervoza vjerojatno bila još intenzivnija. “Vjerojatno bih doživjela još veću tremu”, dodala je Dada. “Naravno da se i inače nosim s tremom, ali to nekako uspijem prikriti na svoj jedinstven način.

 

Nikada ne prestajem razgovarati o tome kako se osjećam kad stupim na scenu.” Tijekom natjecanja, doživjela je najjaču tremu od svih takmičara, ali je to izražavala na svoj originalan način. Pjevačica se često šalila na račun kombinacije živaca i adrenalina, često pružajući duhovite komentare žiriju.Njeno sudjelovanje u “Zvezdama Granda” značajno je utjecalo na njezinu popularnost. Sada je lako prepoznatljiva gdje god da se pojavi, a unatoč svim kritikama, Grand je ostao najučinkovitijim oblikom promocije jer su mnogi počeli svoju karijeru upravo tamo. Dada je ponosna na napredak svoje glazbene karijere i istaknula je da je snimila baladu koja, prema njezinom uvjerenju, ostavlja dubok dojam. Iako je to bio rizik, s obzirom na trenutni trend “tralalike” u glazbi, Dada je zadovoljna rezultatima, posebno s obzirom na to da je pjesma već prikupila više od dva milijuna pregleda na YouTube-u.

 

No, Dada ističe da je to tek početak njezine karijere i da nije uložila puno u oglašavanje. Kao majka, osjeća se iznimno ponosno zbog svoje uloge i ne dopušta da je bilo kakvi negativni komentari o tome što je samohrana majka utječu na nju. Iako možda nije lako, uspješno balansira između svoje karijere i roditeljstva te cijeni svaki trenutak proveden sa svojim djetetom. Dada i njezino dijete su iznimno bliski, nerazdvojni su, a Dada je čak svoje dijete povela sa sobom na snimanje, gdje je pokazalo veliko interesovanje za sve što se događa na sceni. S osmijehom na licu, Dada ističe da njezino dijete prepoznaje njezin glas i lice te pozitivno reagira na njezine izvedbe. Za nju, majčinstvo predstavlja najveći uspjeh i ponos.

Preporučujemo