U često uzbudljivim epizodama emisije “Zvezde Granda” redovno se sukobljavaju članovi žirija, a rasprave među njima ponekad prerastaju u prave verbalne okršaje. Ovog puta, do žustrog sukoba došlo je između Snežane Đurišić i Saše Popovića, uz angažovanje Ane Bekute. Dok je Marija Šerifović analizirala takmičare i dala svoje ocene njihovih izvođenja, Vik Miljković je izrazila želju da se uključi u razgovor. Violeta se obratila Saši Popoviću, što je izazvalo revoltiranu reakciju Mare Šerifović, koja je prozvala Vik."TI SI JEDNA PROSTAČINA" Žestoka svađa Saše Popovića i Snežane Đurišić, pevačica zapenila: Ko si ti da to pominješ javno?! HAOS!

Rasprava je postala prava oluja u studiju kada je Saša Popović komentarima o težini izazvao Snežanino nezadovoljstvo, što se, mora se priznati, retko dešava. “Priznajem da sam seljak”, izjavio je Saša. “Ne, ti nisi seljak, ti si prostačina. Ko si ti da javno pominješ naše kilograme?!” odbrusila mu je Snežana. Ana Bekuta se takođe uključila u raspravu, ističući svoje obline. “Ja biram između dupe*ta i lica”, rekla je Ana, nasmejavši sve do suza. Ipak, Saši Popoviću i dalje nije bilo jasno zbog čega su se članice žirija uvredile. “Zašto ti i Snežana ne idete mojim putem?!” povikao je direktor, dok je Snežana tvrdila da njen emotivni partner voli njene obline.

Svetlana Ražnatović (Ceca) se pridružila ženskoj strani, komentarišući kako žene vole svoje obline. U međuvremenu, verbalni sukob između Dragana Stojkovića Bosanca i Aleksandra Milića Milija pokazao je i tenzije među muškim članovima žirija. Ovaj incident u “Zvezdama Granda” jasno pokazuje da strasti i napetosti često kulminiraju među članovima žirija tokom ocenjivanja takmičara.”Uništavaš kredibilitet svog glasanja! Hajde neka završi pa da mu kažemo sve u lice” – rekao je Boske, ali ga je Mili brzo sasekao svojim komentarom:”Ti meni ne možeš da saspeš ništa zbog toga što si ti profesionalno mrtav!”

Preporučujemo