Posljednjih dana, tema o dijeti Dee Đurđević intenzivno se raspravlja među pripadnicama ljepšeg spola. Ova popularna voditeljka uspjela je izgubiti čak trideset kilograma, nakon što se naglo udebljala uslijed stravične nesreće koju je doživjela 2019. godine. Liječnici su joj stoga sastavili poseban režim prehrane, koji je, kako ističe, pomogao u postizanju željenih rezultata.”Merila sam se sve dok nisam izgubila trideset kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam nakon toga još smršala ili sam nabacila koji kilogram, važno mi je samo da opet mogu zakopčati farmerke. Sada napokon nosim manji broj odjeće i osjećam se zadovoljno”, izjavila je Dee za Hit, ističući načine na koje održava novu liniju.Zašto su žene poludele za dijetom Dee Đurđević? Smršajte 30 kg uz samo jedan trik

“Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i izbjegavam masnoće. Jako je teško samokontrolirati se, ali uglavnom mi uspijeva. Također, već neko vrijeme ne večeram, a ako se ipak dogodi da večeram, biram da to bude salata”, objasnila je voditeljka. Naglasila je da je njezina dijeta temeljena na preporukama tri liječnika, koju je uspješno pratila godinu i pol dana.”Poslije nesreće, kada sam naglo nabacila kilograme, prešla sam na zdraviju prehranu i kilogrami su počeli nestajati, a ja sam se osjećala sve bolje”, rekla je Dee, otkrivajući kako je izgledao njezin dnevni jelovnik.

“Za doručak sam jela dvopek, sir ili jaja, uz sezonsku salatu. Ručak mi je uključivao kuhano jelo i ribu, a večerala sam grilovano meso. Za međuobrok obično bih pojela jabuku. Sada sam proširila svoj jelovnik, ali se trudim da ne pretjerujem”, dodala je. Dee je priznala da joj je na početku bilo teško prilagoditi se ovom režimu prehrane i da je često osjećala glad.”Gubitak kilograma na početku je išao sporo, ali kad sam se uhvatila ritma, sve je krenulo kako treba. U prvim tjednima dijete često sam bila gladna, ali sam se s vremenom navikla”, izjavila je voditeljka, koja osim dijete, redovito vježba kako bi održala postignutu kondiciju.”Treniram četiri puta tjedno. Radim čučnjeve, trbušnjake, brzo hodam… To mi pomaže da se izgubljeni kilogrami ne vrate”, zaključila je.

Preporučujemo