Stjepan Hauser nedavno je održao spektakularan nastup nazvan “Buntovnik s violončelom” u prepunoj Štark Areni, u kojoj se, među ostalima, nalazio i Novak Đoković sa svojom obitelji. Ovaj koncert označio je prvi samostalni nastup Stjepana Hausera od raspada “2Cellos” u svibnju 2022. Nastup je započeo s emotivnom izvedbom “Now We Are Free”, skladbom iz filma “Gladijator” koju su skladali Hans Zimmer i Lisa Gerard.

Tijekom koncerta, Hauser je uključio niz glazbenih poslastica, uključujući baladu “My Heart Will Go On” iz filma “Titanic” i skladbu iz kultnog filma “Kum”. Također je izveo melodiju iz popularne TV serije “Igra prijestolja”, kao i odabrane komade iz filmske franšize “Pirati s Kariba”. U drugom dijelu koncerta, Hauser je predstavio niz popularnih pjesama, uključujući hitove poput “Let’s Get Loud”, “Livin’ La Vida Loca”, “La Isla Bonita” i “Despacito”.

Neposredno prije kraja koncerta, srpski teniski as Novak Đoković iznenadio je publiku pojavivši se na pozornici s saksofonom, demonstrirajući svoje glazbene vještine. Hauser je potom izveo svoju interpretaciju klasičnog talijanskog hita “Bella Ciao” te je izveo i emotivnu izvedbu dijela pjesme “No Woman No Cry” Boba Marleya. Uoči koncerta, Hauser je dao izjavu medijima u kojoj je izrazio zadovoljstvo zbog izvanrednog uspjeha svoje solo turneje, ističući da je većina njegovih nastupa rasprodana. Hauser, koji je poznat po svojoj strasti prema glazbi, jednom je izjavio da glazba predstavlja ultimativni lijek za sve tegobe te da ljubav potiče umjetničku kreativnost i iznimne izvedbe.

Tijekom nastupa u Areni, Hauser je izveo pjesmu “Aleluja”, posvećujući je Andriji Čikiću i drugoj djeci koja su tragično izgubila život u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”. Hauser je istaknuo Andriju Čikića kao jednog od mnogobrojnih talentiranih mladih glazbenika i umjetnika u Srbiji. Andrija Čikić, koji je tragično preminuo, već je od rane dobi pokazivao iznimni talent za sviranje klavira. Prije svoje prerane smrti, ostvario je značajne uspjehe na brojnim domaćim i međunarodnim glazbenim natjecanjima.

Preporučujemo