Zec reče zmiji:

– Izvini što sam te ismevao što nemaš noge.

——Nije važno, sve je gotovo.

– Dobro, evo ruka!

BONUS PRIČA:

Ljudi u dugotrajnim vezama ponekad dožive zasićenje, ali postoje parovi koji i nakon deset godina ostaju zaljubljeni kao tinejdžeri. Tajna njihove sreće leži u stalnom radu na vezi i ulaganju vremena i truda. Evo sedam saveta kako da vaš partner bude zaljubljen u vas kao na početku:

Prekinite rutinu i dosadu: Rutina je neminovna, ali je povremeno treba osvežiti. Izvedite partnera na nova mesta, organizujte kratke izlete ili isprobajte nešto što do sada niste radili.

Spremite se povremeno samo za njega: Nemojte se opustiti do te mere da prestanete da se trudite. Povremeno se doterajte, kupite seksi donji veš ili novu odeću i iznenadite ga.

Uvijek učite jedni o drugima: I nakon mnogo godina zajedno, uvek ima nešto novo da se nauči o partneru. Isprobajte nove aktivnosti, razgovarajte o snovima i ciljevima i istražujte nove aspekte intimnog života.

Provedite kvalitetno vreme zajedno: Nađite vreme za zajedničke trenutke bez ometanja, kao što su šetnje, filmske večeri ili zajedničke aktivnosti.

Podržavajte individualne interese: Važno je da oboje imate svoje hobije i interese. Podržite partnera u njegovim aktivnostima i provodite vreme odvojeno kako biste se obogatili individualno.

Ovi saveti pomažu da održite iskru u vezi i osigurate da vaša ljubav i dalje raste.

 

 

Preporučujemo