POTREBNI SASTOJCI.
Keksići – Ovaj recept je napravljen od Oreo keksića.
Maslac – Maslac se koristi za učvršćivanje osnove mrvica kolačića.
Krem sir – koristite visokokvalitetni, punomasni krem ​​sir. Za najbolje rezultate koristite krem ​​sir Philadelphia. Također možete zamijeniti visokokvalitetni mascarpone sir.
Šećer – koristite šećer u prahu; nemojte koristiti granulirani šećer jer će smjesa s kremom postati čvrsta.
Krema – Koristite punomasnu kremu za šlag.
Čokoladni puding – možete zamijeniti puding od vanile.

NAČIN PRIPREME:
Pripremite podlogu od mrvica kolačića. Kuhalom drobite kolačiće dok ne nalikuju sitnim mrvicama (ako nemate kuhinjski procesor, pogledajte upute za recept u nastavku za savjete). Uzmite malo mrvica kolačića i ostavite sa strane. Kasnije ćete ga koristiti za ukrašavanje torte prije serviranja. U preostale krušne mrvice dodajte otopljeni puter.
Utisnite ovu smjesu na dno staklene posude za pečenje. Sloj kreme i čokoladnog pudinga čuvajte u frižideru dok ga NAČIN PRIPREME
Za pripremu kreme umutite krem ​​sir, 250 ml pavlake za šlag i šećer u prahu dok ne stvore mekane pjene. Na podlogu od kolačića premažite puter kremu i vratite pleh u frižider.
Pripremite čokoladni puding prema uputstvu na pakovanju. Pustite da se ohladi. Kada se puding ohladi, premažite ga preko prvog sloja kreme. Dodajte 50 g mekog putera da puding bude još glatkiji. Preostali šlag umutiti i premazati preko pudinga.
Pospite tortu mljevenim keksima i ostavite u frižideru nekoliko sati prije rezanja i serviranja.

Preporučujemo