Šuškanja o potencijalnoj tajnoj ljubavnoj vezi između pjevačica Marije Šerifović i Džejle Ramović ne prestaju eskalirati zbog njihovog namjernog nastojanja da to zataje od očiju javnosti. Rajko Šerifović, Marijin otac, nedavno je odlučio progovoriti o tome. Postalo je očito da moja kći otvoreno izražava svoje osobne preferencije u pogledu spola. Odlučan sam u svom uvjerenju da bi moje dijete trebalo imati slobodu da se bavi onim što mu donosi radost. Kao roditelj, svim srcem podržavam i stojim iza njihovog izbora.

 

Imao sam privilegiju prisustvovati Džejinom koncertu u Kragujevcu prošle godine i bio sam zaista zapanjen njihovom gracioznošću, šarmom i dobrohotnošću. Njihova iskrena ljubav jedno prema drugom je neosporna i jasno je da im je suđeno da budu zajedno. Džejla posjeduje sve kvalitete koje moja kći želi od partnera i njena sreća je moja najveća briga. Spol njezine druge osobe nije bitan. Marijin otac podijelio je radost i dodao kako njihov odnos nadilazi normalu jer sada imaju zajedničko dijete. Ovo ima veliki značaj, učvršćujući jedinstvo njihovog braka.

Prosudbe koje nameću drugi nemaju nikakvog značaja, jer sam u prošlosti nepravedno žigosan i kao kockar i kao pijanica. Marija Šerifović, rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, cijenjena je srpska pop pjevačica i glazbena producentica. Njezin uspon do slave dogodio se kada je pobijedila na Eurosongu 2007. Potječu iz obitelji s bogatim glazbenim naslijeđem, Marijini djed i baka specijalizirali su se za izvođenje tradicionalnih urbanih pjesama, dok njezini roditelji, Verica i Rajko, surađuju kao članovi Žaoka.

Stekla je regionalnu slavu osiguravši prvo mjesto na festivalu u Budvi sa svojom zadivljujućom skladbom “Bol do ludila”. No, upravo je njezina slavna balada “Molitva” istinski zaokupila pozornost europske publike nakon trijumfa na Eurosongu 2007. godine.


Marija Šerifović, podrijetlom iz glazbeno nastrojene obitelji, status jedne od najistaknutijih pjevačica u regiji učvrstila je izdavši šest studijskih albuma tijekom svoje karijere. Osim toga, ona ima stalnu poziciju u cijenjenom žiriju nadaleko popularnog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Vrijedi napomenuti da je i Marijin polubrat Danijel Pavlović nakon sudjelovanja u “Operaciji Trijumf” uspio kao pjevač i vokalni instruktor. Marija Šerifović, rođena 1984. u Kragujevcu, kći je poznate pjevačice Verice Šerifović i talentiranog glazbenika Rajka Šerifovića.

 

Preporučujemo